Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nincs "erőm" a szexhez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs "erőm" a szexhez?

Figyelt kérdés
Nem a gyors ejakuációról beszélek hanem hogy hamar kifáradok szex közben. Fájnak a fenekemen és a combomon az izmaim, a tüdőm pedig nem bírja. Ez mitől lehet?
2015. nov. 6. 04:19
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
20/F
2015. nov. 6. 04:20
 2/11 anonim ***** válasza:

Egészségügyi okai is lehetnek.

Mindenesetre a sportolás is hasznos lehet.

2015. nov. 6. 05:27
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem igazán derül ki a kérdésedből, hogy egyébként más tevékenységeknél milyen az állóképességed, mennyire vagy sportos stb.

Érdemes váltogatni a pózokat, így az izmaid nem gémberednek el, valamint az is előny, ha nem te csinálsz mindent egyedül, hanem néha a lány az aktívabb fél.

2015. nov. 6. 06:30
 4/11 anonim ***** válasza:
2015. nov. 6. 07:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha egy 20 éves fiúnak izomfájdalmai, és légszomja van a szextől, akkor nem az a megoldás, hogy a nő legyen aktívabb. Itt valami komoly gond van, vagy szervi, vagy lelki, ennek érdemes lenne utánajárni.
2015. nov. 6. 08:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Izomfájdalmaid, és légszomjad van a szextől? Focizás közben meg nyilván elélvezel. Fordítva vagy bekötve...
2015. nov. 7. 09:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem vizsgáltasd ki magad. Sportolj sokat,nagyon sokat,étkezz diétásan,ha túlsúly vagy (kevesebb szénhidrát,nincs csoki kakaó,tej ,egyéb szemét). Kérd az asszonyt,hogy főzzön így.:D Egyébként a sport tényleg jót tenne,meg az is,ha nem kajálnál szemeteket. Majd érdekel,hogy mi volt az oka vagy történt-e változás.;)
2015. nov. 7. 11:24
 8/11 anonim ***** válasza:

"Szerintem vizsgáltasd ki magad. Sportolj sokat,nagyon sokat"

A két mondat között hiányzik egy harmadik. Először vizsgáltassa ki magát a kérdező, és ha nincs semmi szervi elváltozása, ami indokolja a panaszait, akkor sportoljon sokat, de akkor se nagyon sokat, csak a normál kereteken belül.

2015. nov. 7. 11:46
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nos az a furcsa hogy 2-3 hónapja kezdődött az egész. Addig soha nem volt probléma a barátnőm kielégítésével, órákat tudtunk szexelni, és annyiszor élvezett el ahányszor csak akartam.

Nem igazán vagyok sportos alkat, de túlsúlyos sem.

Az ijesztő felismerés hogy nem tudtam egy lufit felfújni, ami egy 6 éves kislánynak sikerült...A tüdőmmel biztos probléma van...elkezdtem edzeni és orvoshoz is elfogok menni!

2015. nov. 10. 21:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben azonnal orvos! Én egy terheléses EKG-val kezdeném.
2015. nov. 11. 08:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!