Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki, hogy ágya bújtam főnököm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, hogy ágya bújtam főnökömmel és feleségével hármasban és velük vesztettem el a szüzességemet?

Figyelt kérdés

Együtt dolgozunk hárman év eleje óta. Első pillanattól nagyon szimpatizáltunk. Két hete volt születésnapom, ráadásul jó üzletet is kötöttünk. Ünnepeltünk egy kicsit. Ettünk, ittunk egy közeli vendéglőben. Visszamentünk az irodába majd felhívtak lakásukba, ami az iroda fölött van. Még ittunk és megtörtént.

Nem így képzeltem az elsőt, de nem volt rossz élmény. Nem voltam kiütve vagy ilyesmi csak annyit ittam, hogy kellően ellazultam, illetve talán kicsit többet.

Két nap múlva hétfő reggel rettentően izgultam munkába menni. De fél óra múlva már nem is zavart nagyon lazán kezelték. Továbbra is kellemes velük a munka.

Persze flörtölnek velem és csalnak magukhoz egyre jobban. Nem tudom mitévő legyek?

20/L

2015. nov. 4. 12:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked jo votl akkor miert ne :)
2015. nov. 4. 12:11
 2/17 anonim ***** válasza:

Ha jó, tetszik, akkor élvezd! ;)

33F

2015. nov. 4. 12:11
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha te úgy érzed hogy ciki, akkor az. Ha nem, akkor nem ciki...
2015. nov. 4. 12:16
 4/17 anonim ***** válasza:
3%
Ha sokkal idősebb a főnököd, mondjuk olyan 15, 20 évvel,akkor gáz, nagyon gáz!
2015. nov. 4. 12:21
 5/17 anonim ***** válasza:
nem mindennapi az biztos, elsőnek kicsit meredek, de ha jó volt akkor váljék egészségedre :D nyilván ha ezt elmeséled valakinek akkor fennakad a szeme, hogy mi van? de ez az ő baja.
2015. nov. 4. 12:23
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Most a szexuális segédeszközük vagy, ami egyelőre neked is jó. A bonyodalmak akkor szoktak jönni, ha te mondjuk elkezdenél járni vkivel, és hanyagolnád ezt a párocskát, a főnököd viszont szeretné még folytatni. Sztem lassan kezdj el uj állás után nézni.. Tapasztalatból beszélek.
2015. nov. 4. 12:29
 7/17 anonim ***** válasza:

Hány évesek voltak?

Tudták rólad, hogy szűz vagy? Lehet, hogy ez izgatta őket..?

2015. nov. 4. 12:30
 8/17 anonim ***** válasza:
71%
20 éves vagy, nem erről a helyről fogsz nyugdíjba menni! Használd ki és élvezd, amíg lehet. Ha pedig jó emlék maradt, akkor örülj neki, kevesen mondhatják el, hogy ilyen kalandban volt részük!
2015. nov. 4. 12:39
 9/17 anonim ***** válasza:
49%

NAgyon kamu szaga van a dolognak...

Vagy ordas nagy ri banc vagy...

Bármelyik elő fordulhat.

2015. nov. 4. 12:43
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is kamu szagú...
2015. nov. 4. 13:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!