Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés csókolózni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés csókolózni? Illetve hogyan csináljátok? Legyszi normális válaszokat

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja jön magától de egy fiúval már eljutottunk addig, hogy csókolózzunk, de amikor az ajkunk összeért, leblokkoltam, nem tudtam mit csináljak, inkább elhúztam a fejem, mert megijedtem.
2015. okt. 24. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

Hát ezért nem jött magától mert még el sem kezdtétek szinte :) Ha érdekel írj privátot és írok 1-2 dolgot, véleményt de itt nem akarok most írni...úgy is csak lepontoz midenki mindenkit...

23/f

2015. okt. 24. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
nagyon jó:) adj kis puszikat a szájára aztán hosszabbakat. szopogasd (jó ez undin hangzik:D) az ajkát, harapdáld, szív be. ha nagyon nem megy, utánozd ahogy ő csinálja. nyald meg az ajkát, dug át a nyelved a szájába mintha belenyalnál egy fagyiba:D ezt nem lehet értelmesen leírni:D
2015. okt. 24. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Amikor először megcsókolt a párom, akkor olyan érzés volt, mintha lezsibbadt volna mindenem, és egyszerűen elkezdtem édes ízt érezni; kicsit én is lesokkoltam, de ha nem húzod el a fejed, tényleg jön magától. Csináld úgy ahogy jólesik, de a legegyszerűbb, ha tényleg nagyon ráparáztál, akkor utánozd a fiút, de ha úgy tetszik akkor először csak szájra puszi legyen és az talán kicsit segít, hogy rájöjj ez nem is olyan rossz.
2015. okt. 24. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem a legkevésbé se jó, inkább amolyan "jó ég ez mi?" érzést ad és végig benned van a fújtatási reflex "pf pfpfppfpf" módon, mert idegen anyag krült a szádba (más ember nyála) ami alapból egy bizarr dolog. És nem jár vele extázis, mint ahogy sokan hazudják.
2015. okt. 24. 23:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha megfelelő emberrel csinálod akkor nagyon jó.

Előttem levő írta a nyálat, sokkal higiénikusabb valakit szájoncsókolni mint kezet fogni vele, ennyit a bacikról.

Ha a másik nyála nem "ízlik" annak valamilyen oka van, vagy olyasmit fogyasztott vagy ilyen téren nem illetek össze.

Azt nem lehet leírni, hogy hogyan kell csókolózni. Változatosan, lassan majd hevesen, a másik ajkát harapdálva, úgy hogy csak az ajkaitok ér össze, majd a másik nyelvével gyengéden játszva. Ez nem recept, csak pár példa. Mikor hogy esik jól, jön ez magától és gyakorlással egyre jobb lesz.

2015. okt. 25. 02:46
 6/9 anonim ***** válasza:
De bizony, hogy jó dolog, nem tudom miről beszélt az egyik válaszoló. Ne gondolkozz azon mit kell csinálni, ez egy játék és nincsenek szabályok, ahogy a szexben sincs. Puszilgasd szivogasd az ajkát, fedezd fel a nyelveddel a száját. Birkózz a nyelvével, körkörösen, oda vissza....ilyesmi. Gyakorolj és belejösz :)
2015. okt. 25. 09:23
 7/9 anonim ***** válasza:
1 szó: bleh. azt nemtudom, hogy hogyan kell :D
2015. okt. 25. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Én sose tudatosan csinálom. Amikor ahogy jön. Ez érzelem, nem tudományos kísérlet.

Ha kiagyalod a hogyanját, gátolod az átélést.

Ráadásul a partnertől is függ, helyzettől is, pillanattól is.

Ez egy oda-visszaható áramlás...

Az nem baj, ha megijedtél. Gyakran az újdonságok lehetnek ijesztőek is, meg izgalmasak, kívánatosak is, mikor ilyen, mikor olyan, mikor mindkettő jellemző.

Fokozatosság. Azt tedd, ami nem ijeszt meg, de kell némi bátorság is az újdonságokhoz. Szájpuszi. Aztán megint szájpuszi. Aztán máskor hosszabb szájuszit... És így tovább.. észre se veszed, és már nyalod is a szája szélét, mint a róka kóóóma, észveszejtve, meg mikor éppen hogyan jön... :)

De ha pl csak brahiból csókolózik valaki, annak nem látom értelmét, ahogy annak se, ha csak azért teszi, mert nem akar lemaradni a kortársaitól, meg akar felelni nekik ("már én is túl vagyok rajta"),vagy hasonló okokból...

Számomra a csók érzelmekből jön. Ennél fogva spontán.

30+/F

2015. okt. 26. 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Az előttem lévőnek teljes mértékben igaza van. Én is ugyan ezt szerettem volna írni 15/L
2015. okt. 26. 23:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!