Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés csókolózni? Illetve hogyan csináljátok? Legyszi normális válaszokat
Hát ezért nem jött magától mert még el sem kezdtétek szinte :) Ha érdekel írj privátot és írok 1-2 dolgot, véleményt de itt nem akarok most írni...úgy is csak lepontoz midenki mindenkit...
23/f
Ha megfelelő emberrel csinálod akkor nagyon jó.
Előttem levő írta a nyálat, sokkal higiénikusabb valakit szájoncsókolni mint kezet fogni vele, ennyit a bacikról.
Ha a másik nyála nem "ízlik" annak valamilyen oka van, vagy olyasmit fogyasztott vagy ilyen téren nem illetek össze.
Azt nem lehet leírni, hogy hogyan kell csókolózni. Változatosan, lassan majd hevesen, a másik ajkát harapdálva, úgy hogy csak az ajkaitok ér össze, majd a másik nyelvével gyengéden játszva. Ez nem recept, csak pár példa. Mikor hogy esik jól, jön ez magától és gyakorlással egyre jobb lesz.
Én sose tudatosan csinálom. Amikor ahogy jön. Ez érzelem, nem tudományos kísérlet.
Ha kiagyalod a hogyanját, gátolod az átélést.
Ráadásul a partnertől is függ, helyzettől is, pillanattól is.
Ez egy oda-visszaható áramlás...
Az nem baj, ha megijedtél. Gyakran az újdonságok lehetnek ijesztőek is, meg izgalmasak, kívánatosak is, mikor ilyen, mikor olyan, mikor mindkettő jellemző.
Fokozatosság. Azt tedd, ami nem ijeszt meg, de kell némi bátorság is az újdonságokhoz. Szájpuszi. Aztán megint szájpuszi. Aztán máskor hosszabb szájuszit... És így tovább.. észre se veszed, és már nyalod is a szája szélét, mint a róka kóóóma, észveszejtve, meg mikor éppen hogyan jön... :)
De ha pl csak brahiból csókolózik valaki, annak nem látom értelmét, ahogy annak se, ha csak azért teszi, mert nem akar lemaradni a kortársaitól, meg akar felelni nekik ("már én is túl vagyok rajta"),vagy hasonló okokból...
Számomra a csók érzelmekből jön. Ennél fogva spontán.
30+/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!