Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha feltesz valaki egy kérdést a szexualitás kategóriába, és egy csajszi válaszol, akkor miért bombázzák meg priváttal?
Én mivel mindig odaírom, hogy semmiképp nem kérek privátot, ezért mindig tiltom aki ír! kivéve ha kérek privátot, mert olyan is előfordul, de azt odaírom, és persze akkor se ismerkedni szeretnék.
Ha meg különösen tolakodó akkor el is küldöm a 3,14csába
22L
Szerintem is az lehet a megoldás, hogy nézd meg mit írtak, aki nem érdemel választ tiltsd le vagy töröld az üzit, aki érdemes rá válaszolhatsz és normálisan is lekoptathatod stb.
Azt akarom csak ezzel mondani, hogy szerintem nem kell ezt olyan nagyon magadra venni, sok itt a kis csávó, az önbizalom hiányos pasi, szüzek stb. egyszerűen kattintasz párat és meg van oldva.
Én pasiként is szoktam kapni üzeneteket, nyilván többnyire lányoktól, némelyiken mosolygok magamban aztán törlöm vagy válaszolok és úgy törlöm. :)
23/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!