Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segitség! Меgkar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anonymous0123 kérdése:

Segitség! Меgkar erőszakolni?

Figyelt kérdés

Ma siettem suliba

kimentem a házbol es elfordutlam az utcan es egy cigany biciglivel elment mellettem es bamult

itt lakik az utcaba es mindenkit megbamul es mindennap elmegy az ablakom elott vagy 100x

es en sietek

ez meg a bokorba leszallt es elovette a farkát es verte

en meg megyek es pokerface fejem volt ez meg megallitott es odarantott

en meg a kezet levettem o meg megkarmolt veresre es a masik kezem fele nyult en meg

tiszta erombol sikitottam

mint az allat es egy ember odanezett ez meg mutogatott h sss

en meg ordibaltam

elszaladtam es utannam szaladt

en meg osszevissza mentem az utcakba es odaertem a sulihoz

a baratnoim kerdezgettek stb aztan este hazakisert az egyik idevalósi o.tarsam mert rohadtul féltem.. állandóan itt járkál az utcákban.

Anyám annyit mondott hogy nincs bizonyitékunk de légyszives adjatok tanácsokat hogy ilyen helyzetben mit kell tennem mert mostmár 5 méterre sem merek kimenni a házamból..

Bocsi ha nemjól irtam csak nagyon siettem a szöveg leirásával

2015. okt. 5. 20:16
 1/10 A kérdező kommentje:

Ui:Pasim van és ez a roma fiú olyan 18-19 év körüli lehetett.

14/L

2015. okt. 5. 20:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szolj apukadnak hogy legkozelebb tisztes tavolsagbol kovessen es ha ez a barmocska allat neked megy megint majd apad rendeaen ellatja a bajat. Olyan csomot kot a kukacara hogy hugyozni nem bir tobbet :D

18/L

2015. okt. 5. 20:24
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

A pasid kísérgessen mindenhova,ez nem jutott még eszetekbe.Többek között ezért van egy nőnek pasija.

Ennyire kihalt az utcátok,hogy percekig nem jön senki?

2015. okt. 5. 20:24
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Milyen vilagban eltek? Ide nem rendorseg kell... abbol nemtanul.. fel kell tekerni a villanyoszlopra feldugni a seggebe egy baseballutot es tobbet nem zaklat... rendorok nem csinalnak semmit
2015. okt. 5. 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs bizonyíték?

Nem indok. Ettől függetlenül ugyanúgy be lehet jelenteni, mert (ha igaz amit írsz és nem trollkodsz) akkor ez nem játék.

De azt is csinálhatod, hogy sétálsz és apud vagy egy idősebb fiú mögötted battyog, mintha nem vele lenne és ha a fickó felbukkan, akkor ő előveszi a kamerát, gyárt bizonyítékot, majd odarohan és megmondja annak a lénynek a magáét. El lehet látni a baját, csak okosnak kell lenni. Amúgy meg mindig kísérjen valaki, valahogy oldjátok meg.

2015. okt. 5. 20:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Jesszusom, és az az ember, aki odanézett a sikoltozásra, az nem ment oda, hogy segítsen neked? Eszement világban élünk.

Semmiképp nem mászkálj egy darabig egyedül, valaki kísérjen el mindig az iskolába, szüleid, barátod, osztálytársaid, és nyugodtan jelentsd fel, az nem kizáró ok, hogy nincs bizonyítékod, az nem is a te dolgod.

2015. okt. 5. 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:
jaja hivatalos szervnek jelenteni, mindenképp tenni kell valamit mert ha nem lehet legközelebb már a farkát teszi beléd
2015. okt. 5. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Paprikaspray legyen nálad, vetess szüleiddel.
2015. okt. 5. 21:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly?? Jelntsd fel most!! Lehet hogy nincs bizonyitekotok, de ettol meg el lehet itelni!! A birosagra behivnak szakertoket, pl. egy pszichologust aki veled fog beszelni es megprobaljak megallapitani hogy ki hazudik kozuletek. Ha nem is itelik el a ciganyt, akkor is jol meg tudod izzasztani egy elhuzodo targyalassal. Ha megprobaljatok megverni akkor viszont lehet hogy osszehivja a familiat es kozos erovel "visszaadjak" a verest! :( amugy a lekamerazas egy szuper otlet!! :)
2015. okt. 5. 21:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha már a farkát mutatta és láttad akkor szemérem elleni erőszak gyanúja merül fel és tehetsz egész nyugodtan feljelentést nem kell a szüleidnek tudni erről. Ha a kezedet meg markolta akkor ezt is tudják bizonyítani hogy az az ember volt aki meg támadott de ha az esettől 8 nap eltelt semmi esélyed erre.
2015. okt. 6. 08:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!