Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nektek volt olyan szexszel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt olyan szexszel kapcsolatos dolog, amitől irtóztatok, de miután kipróbáltátok, utána megszerettétek?

Figyelt kérdés
2015. szept. 3. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor orál közben egyik régi barátnőm először akarta megujjazni a fenekem, először nagyon nem akartam, de olyan qrva jó volt az ágyban, hogy bíztam benne tudta mit csinál, és végül is orbitálisat élveztem közben, szóval nem bántam meg, sőt meg tudta velem szerettetni :) F
2015. szept. 3. 17:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt több is. Egy bdsm kedvelő lány kért tőlem számomra akkor furcsa dolgokat, de végül minden rém izgató volt...
2015. szept. 3. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Anális szex.
2015. szept. 3. 17:15
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Fiús hármas.
2015. szept. 3. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

BDSM.

Borzongtam, nem akartam bántani. De Õ ezt élvezte.

2015. szept. 3. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is ódzkodtam attól, hogy két férfi kiverje egymásnak, de aztán megnéztem a Torrentét, és ez megváltoztatta az életem!
2015. szept. 3. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
:-) 6-os, csak semmi b*zulás! :-)
2015. szept. 5. 07:55
 8/8 anonim ***** válasza:
anál sráccal
2016. jan. 25. 10:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!