Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ment már tönkre azért kapcsolatod, mert a barátodnak nagyon kicsi volt a mérete odalent?
Figyelt kérdés
A srácnak akivel összejöttem max 15 centi ha van. És legalább vastag lenne, de az se... elöször el se hittem hogy van ott egyáltalán valami, egyszerűen annyira lelombozó volt hogy el sem tudom mondani. Tudom nagy baj hogy az exemhez hasonlítom, de az övé jó ha harmadakkora esküszöm... egyszerűen nem is kívánom a szexet így vele, valahogy próbáljak ezen túllépni vagy mi legyen? Nektek volt màr ebből problémátok?2015. aug. 23. 21:38
2/35 A kérdező kommentje:
Nem, 19, de mellé vastag is volt.
2015. aug. 23. 21:45
4/35 anonim válasza:
nekem exemmel volt hasonló, és igen, tönkrement a kapcsolatunk (nem bánom, mert más baj is volt). Neki 14cm volt, és vékony. nem élveztem, mert nem éreztem amikor berakta.... a jelenlegi párom, a vőlegényem, neki 22 cm, és imádom *.*
5/35 anonim válasza:
14 meg 15cm ezek átlag méretek...
6/35 anonim válasza:
A 15 cm egyáltalán nem kicsi.... Viszont abban egyetértek, hogy kell egy bizonyos vastagság.
7/35 anonim válasza:
Igen, én is voltam pár 15 centissel, nem értettem miért nem jó velük a szex, aztán találkoztam a mostani barátommal neki 19cm és vele isteni.
8/35 anonim válasza:
Még jó, hogy nem a méret a lényeg x)
10/35 anonim válasza:
Ha nem passzoltok, akkor idővel úgy is tönkremegy a kapcsolat. Kár erőltetni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!