Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Undorodom az oráltól, mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodom az oráltól, mert tudom, hogy másnak is csinálta. Ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Van egy pasi,akivel most kezdtem kapcsolatot.Régóta ismerem,a régi csaja egy hájas,mocskos,büdös tehén volt, és tudom,hogy kinyalta.Emiatt undorodom attól,hogy most engem kinyaljon.Holott én százszorta szebb vagyok punci téren is,ápolt,és sovány.De úgy érzem nem érdemli meg az én puncimat,ha képes volt egy olyan dagadékot nyalogatni.
2015. aug. 13. 14:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

akkor keress szűz pasit aki még pinát sem látott...

22F

2015. aug. 13. 14:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy valami troll vagy, vagy csak szimplán hülye. Ez rohadtul nem normális dolog. Mosd ki a száját szappannal aztán húzd a fejét a lábaid közé, vagy dobd ki a fenébe mert lehet azzal a "dagadék tehénnel" jobban járt.
2015. aug. 13. 14:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Tw tuti nem vagy szazas. 23l
2015. aug. 13. 14:16
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
undorito vagy. jarjon az a fejedben mikor csokolozol vele hogy milyn szenvedelyesen nyalta az a lanyt akit te ismeretlenul szidsz.
2015. aug. 13. 14:17
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Kedves kérdező. Nagyon szívesen elküldenélek valamerre, csak miattad nem dobatom ki innen magam. Undorító vagy. Maradjunk ennyiben. :) Kívánok neked hormon problémáktól kezdve mindenjót, és betegségből adodó elhízást. Ha undorít a párod, légy singli. Az való neked. Az én párom 120kg, és imádom. De a magadfajtát bottal sem piszkánám meg. Tudod, az emberek jelentős hányada szenved súlyfelesleggel, betegség miatt. Csak a sok egoista beképzelt csitrik hiszik azt, hogy aki kövér, az nevetség, és gúnyolódás tárgya lehet.
2015. aug. 13. 14:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj arra csókolózás közben is hol járt az a virgonc nyelvecske. Az már majdnem olyan mintha te nyalnád azt a mocskos tehenet. Nagyon fincsi.

Szerintem jól meglesztek.

2015. aug. 13. 14:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul nem csak puncit nyalt, de a saját anyja puncijából jött ki! Az a szemét xD
2015. aug. 13. 14:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A válaszom rövid és tömör: Sötét vagy!
2015. aug. 13. 14:35
 9/14 anonim ***** válasza:
36%
#5: Ja persze betegség miatt... Az akaratgyengeség nem betegség, hanem emberi jellemhiba! De biztos kényelmesebb másra hárítani az okokat.
2015. aug. 13. 14:35
 10/14 anonim ***** válasza:
64%

#9 Majd amikor beteg leszel és amiatt meghízol remélem rád is ezt mondják majd. Ki mint veti ágyát úgy alussza álmát...

Sok van olyan aki csak akarat gyenge, nem mondom... De azért általánosítani nem kellene.

2015. aug. 13. 14:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!