Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mire számítsunk, mekkora az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HellBoy kérdése:

Mire számítsunk, mekkora az esélye a "balesetnek"?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel ma vagyunk eggyütt 1hónapja. Két hét után feküdtünk le először, nekem az első volt neki a 2. Alkalom. Elkapott minket a hév szóval megszakítást alkalmaztunk, időbe kint volt, miután kivettem 5mp ig bírtam és utána durrantam el.(hasára) A lényeg hogy nem volt kicentizve (szerencsére érzem idóbe) Na most azóta csináltuk megszakítással összesen kb 5x ebből kb 2x a havija mellett. Az első akció óta megjött neki, teljesen normálisan, szóval sztem nincs gond, tényleg vigyáztunk. Tudom hogy felelőtlenség volt, nagyon röstellem..főleg mert nekem az első volt.. Legközelebb vagy gumival vagy sehogy. Elkezdett érdekelni a téma, mert mivan HA.. nem akarom hogy meglepi legyen. Tippek, tanácsok? (fogamzásgátlót nem szedett egyszer se) ui:tudom hogy ökörség volt, de légyszíves ne osszatok le, hanem segítsetek!

2015. aug. 3. 07:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, azt, hogy hány % esélyetek van arra, hogy "meglepi legyen", senki nem tudja megmondani.

Azzal, hogy felelőtlenek voltatok, te is nyilván tisztában vagy, és azzal is, hogy bizonyos értelemben úgy játszol, illetve játszotok orosz rulettet, hogy a te kezed van a ravaszon, a fegyver csöve meg a barátnőd halántékához van nyomva, legfeljebb más más esélyekkel, mint az egy golyó a hatos forgótárban, és más lehetséges végkimenetellel.

Meg ugye azt is tudod, hogy ha beleestek a hibaszázalékba, akkor nem te leszel kénytelen meghozni a döntést, hogy akkor szülsz-e vagy átélsz egy abortuszt annak minden testi-lelki következményével.

Én 5 olyan kamaszlánnyal leveleztem itt az elmúlt másfél évben, aki megszakított közösülés mellett lett terhes. A legfiatalabb 14 éves volt, nem merte elmondani a szüleinek, mert nyilván fogalmuk sem volt arról sem, hogy szexuális életet él, a végtelenségig viszont nem halogathatta, mert kiskorúként szüksége volt a szülői beleegyező nyilatkozatra az abortuszhoz.

Őt egyébként a 21 éves barátjának sikerült meggyőznie arról, hogy ez így biztonságos, tud rá vigyázni, az előző barátnőjével sem volt gond ebből.

Ha gondolod, olvasd el ennek a lánynak a pár hónapja kiírt kérdését, aki nemsokára édesanya lesz 17 évesen.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__66146..

Bízom benne, hogy ti nem ilyen áron tanultátok meg a biztonságos védekezés fontosságát, meg abban is, hogy felfogtad, hogy nem azért szántam időt erre a hozzászólásra, hogy "leosszalak", hanem valami egészen másért.

2015. aug. 3. 07:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"ui:tudom hogy ökörség volt, de légyszíves ne osszatok le, hanem segítsetek!"

Van egy sztorid, megosztottad... de ebben mit lehet segíteni?

Igen, marha nagy ökörség volt, csak azt nem értem ezen mit segítsünk?

Vegyek nektek gumit? Vagy tesztet?

Fogjam meg a kezeteket és vigyelek el abortuszra?

Tartsak korrepetálást bioszból, hogy miért is csináltatok hülyeséget?

Passz.

Azért remélem addig segítség nélkül is eljutottatok, hogy vettetek tesztet és a használati utasítás elolvasása után sikeresen használtátok.

Ha nem, akkor hajrá.

2015. aug. 3. 08:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Az lesz. Reméljük a legjobbakat. Első alkalommal mondjuk nem volt baj. Többször soha így.
2015. aug. 3. 14:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"Többször soha így."

Ja. Legfeljebb csak akkor, ha megint elkap benneteket a hév.

2015. aug. 3. 15:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem lesz többször ilyen
2015. aug. 4. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!