Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mi az élvezet abban, ha a férfit orálisan elégítik ki?
Csak gondolj bele abba, hogy neked miért élvezet orálisan kényeztetni egy nőt?
Mert szereted látni/hallani hogy élvezi, ahogy egyre nedvesebb lesz, ahogy tekereg a csípője, mikor belenyomja a fejed és felnyög... engem nagyon felizgat ha orálisan kényeztetek egy nőt, mindíg az előjáték részét képezi... meg egyedi érzés ahogy a puha meleg punci a szádhoz/nyelvedhez ér, ahogy beszívod... stb már ettől kedvet kapok hozzá, hogy leírom... 23/F
Nekem az benne az élvezet, hogy jó érzés és annyira izgató látni, érezni és hallani, hogy a Párom mennyire élvezi, imádom azokat az "aaah .... aaaah ..úúúh ... aahhh" hangokat, szeretem, ahogy a kezeivel kalandozik a testemen közben, meg ahogy egy egész teste összerándul a gyönyör pillanataiban.
Meg szeretem az orális kényeztetésben is kiélni a kreativitásomat, és új dolgokkal kísérletezni, hogy hogy lehet neki még változatosabb és még jobb érzés, amit csinálok.
Nagyon ritkán sikerül úgy elővarázsolni a péniszét az alsónadrágjából, hogy még nincs teljes, vagy majdnem teljes erekciója, de nekem valamiért az is olyan izgi, ha ez sikerül, és ilyenkor az ajkaim között merevedik meg látványos gyorsasággal, és a vérpéniszekre jellemző meglepően nagy méretbeli változással.
Azt is szeretem benne, hogy ha mondjuk reggel, munkába indulás előtt annyi ideje már nincs, hogy szeretkezzünk (így is jó korán kell kelnie), de 5-10 szabad perce azért van, akkor ez az örömszerzés gyors módja, nekem meg jó érzés úgy visszaaludni a búcsúpuszi és ölelés után, hogy neki jól indult a napja. :-)
Ő nagyon odaadó és önzetlen velem a szex terén, szóval valahogy természetes szerintem, hogy én is annyira imádom az ő orgazmusait, mint ő az enyémeket.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!