Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem akarok barátnőt, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok barátnőt, de "igényem van a női testre". Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Eddig sikerült mellőznöm a párkapcsolatokat, nem is hiányzik egyáltalán a maga nemében. Viszont néha vágynék arra, hogy valakit szerethessek, hozzám bújhasson és hogy szeretkezzünk. Tudom, ahhoz szerelem is kell sokak szerint, de szerintem egy alkalmi kapcsolat is lehet olyan. Hol találok olyan lányt, aki nem akar komolyabb kapcsolatot, csak alkalmit?

(A környezetemben nincsenek ilyen lányok, akik pedig olyanok, azokkal találkozok rendszeresen, és ezt el akarom kerülni. Ezért jó lenne, ha máshova valósi lányt ismerhetnék meg.)

2015. júl. 13. 02:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fizetsz egy hivatásosnak.
2015. júl. 13. 02:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Ahhh nekem meg kapcsolat kell én is vágyok a női testre de igy mund2re 18/L
2015. júl. 13. 03:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha gondolod irj,en is hasonlo dolgot keresek:)
2015. júl. 13. 04:13
 4/4 anonim ***** válasza:
vannak ilyenek, nekem is volt alkalmi kapcsolatom és barátság extrákkal is.. utobbiban pl lehet szeretkezni és összebújni:) 21/l
2015. júl. 13. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!