Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők elvárják, hogy a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elvárják, hogy a férfiak sokáig bírják. Miért nem mi várjuk el, hogy ők menjenek el hamarabb?

Figyelt kérdés
Á nekem nem kell gyorstüzelő,húzz anyadba szűz g*ci,csak 2 percig bírod jó lenne valamit kezdenél vele stb..
2015. júl. 9. 14:38
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
97%

Haha

Ez pont olyan, hogy azt a férfitől várják el, hogy egyáltalán ne legyen defektes. Már az is baj ugyanis, ha szűz fiú vagy.

2015. júl. 9. 14:40
 2/27 anonim ***** válasza:
73%
Hát akkor csináld úgy, hogy elmenjen hamarabb, mint te. Rajtad áll, ha te vagy a férfi. Meg egy nő azután is tud szexelni, miután elment, egy férfi meg nem igazán... Engem nem zavarna, ha elmenne a pasi 5 perc alatt, de akkor meg kéne birjon még kettőt, hármat, hogy legyen már egy húsz perc minimum. Meg ha szexelünk adjuk meg a módját. De egyébként ezt, ahogy én észrevettem a legtöbb férfi is igy gondolja, szóval most nem az ilyen 18 évesekről beszélek, akik még tapasztalatlanok, de egy tapasztaltabb férfinek az is fontos, hogy kielégitse a nőt, meg, hogy ne alázza már meg azzal az együttlétet, hogy elmegy 5 perc alatt... Legalábbis szerintem. Jah meg annyi még, hogy én szeretem kiélvezni amit csinálok, szóval akkor miért kéne olyan hamar befejezni, hiszen elvileg azért csináljunk, mert jól esik mindkettőnknek... Akkor meg élvezzük már ki. Ha napjában egy ember ledolgozza kb azt a 8 órát, nem érdemel meg egy nap, vagy egy héten annyiszor amennyiszer egy hosszabb, kellemes együttlétet? Végül is ez jó a férfinek is, nem? Akkor meg miért kéne összecsapni? 19 L
2015. júl. 9. 14:44
 3/27 anonim ***** válasza:
49%
Pont nem érdekel,hogy elment e a csaj..Általában el szoktak,sőt.De ha mégse hát ez van,pereljen be.
2015. júl. 9. 14:44
 4/27 anonim ***** válasza:

Most komolyan mi az élvezet egy 2 perces menetben? Amúgy meg hogy esne neked ha a csaj csak úgy otthagyna mikor te még nem mentél el?

És a nőknél sokkal bonyolultabb az orgazmus kérdése, nem lehet csak úgy ráparncsolni, hogy "menj el 2 perc után"!

2015. júl. 9. 14:45
 5/27 A kérdező kommentje:
ja mert a férfiaknál csak úgy megy hogy most bizony nem 2 perc alatt megyek el hanem 2 óra alatt
2015. júl. 9. 14:48
 6/27 anonim ***** válasza:
73%
A csajoknak pontosan ugyanannyi idejük van egy aktus alatt, mint nekünk.
2015. júl. 9. 15:00
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor keressetek olyan csajt, akinek megfelel a két perces maszatolás. Pl biztos van olyan, amelyik örül, hogy nem kel szexeljen sokáig :)
2015. júl. 9. 15:02
 8/27 Scav ***** válasza:
100%
Ha neked ez problémát okoz, akkor gyúrj rá, hogy tovább bírd. Férfias, ha nem egy kisfiú szintjét nyomod és nem 2 perc a szintidőd. Nekem nem okozott még ez problémát, volt olyan is, hogy a kiscsaj már nyaláskor elment, akkor már nekem se kellett utána teljesíteni, 10 perc és megvolt nekem is. Amúgy meg ki kell élvezni, jobb is tovább bírni. Egy jó bort se szuszra nyomsz le, hanem kortyolgatod.
2015. júl. 9. 15:06
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
3,6... magatokat minősítitek. Ilyen önző szakadékokkal szexeljen a jó édes anyucikájuk, az....
2015. júl. 9. 15:06
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazad van.

A szex a férfiak szórakozása, nem értem, hogy mi jogon szeretnénk mi is élvezni...

2015. júl. 9. 15:10
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!