Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi bukkake-re és gloryholera akar egy nőt rávenni az beteg? Van olyan nő normális nő, akik ezeket megteszi valakinek?
Figyelt kérdés
Szerintem értelmes nő ilyen dolgokat nem fog megtenni. Még az talán belefér, hogy a párjával esetleg, közös megegyezés alapján valakit bevesznek 3.-nak, de ez nagyon gáz.2015. júl. 1. 08:36
1/15 anonim válasza:
Szexben nincs olyan hogy gáz, épp erről szól az egész, a kibontakozásról.
2/15 A kérdező kommentje:
hát azért van egy határ...
még a szexkapcsolatban is, a párkapcsolatról már nem is beszélve.
én nem fogok egy lyukon keresztül idegeneket le@@pni, meg megengedni, hogy 4-5 pasi rám élvezzen, meg, hogy lepi..siljék a melleimet.
ez kicsit beteg dolog.
2015. júl. 1. 08:41
3/15 anonim válasza:
Senki nem kérte hogy te ezt tedd meg, sőt még ha kérte is akkor sem kötelezhet rá, az meg hogy másnak mi tetszik szerintem nem vita tárgya. Attól hogy te elzárkózol más még élvezheti. Árt neked vele bármit is? Nem hiszem, akkor meg ne szólj bele.
4/15 A kérdező kommentje:
mondjuk annyit, hogy én vagyok a barátnője?!
2015. júl. 1. 08:47
5/15 anonim válasza:
Akkor mondj nemet és kész, mit kell hisztizni komolyan? Gyűlölöm mikor más akarja megmondani nekem hogy mi tetszhet és mi nem, meg hogy mi normális és mitől beteg valaki ... Komolyan mint ha embereket ölnének ott.
6/15 A kérdező kommentje:
akkor is beteg dolgok
2015. júl. 1. 08:50
7/15 anonim válasza:
Beteg dolgok, igazad van.
Vagy elfogadod, vagy otthagyod.
8/15 anonim válasza:
Szerintem is beteg. Egészséges, és önbecsüléssel rendelkező nő ilyet nem vállal. 21/F
9/15 anonim válasza:
Engem izgatna, szívesen csinálnám, de a párom nem tudná elviselni, ha mással is lennék. Marad fantázia, mert ő többet ér nekem, mint egy-két szexjáték.
10/15 Noren1989 válasza:
No, nézzük az alaptézist: normális, értelmes nő...na ilyen sajnos nem létezik. És van, aki bevállalja, egészbiztos.
Az meg, h beteg-e a pasi...az sem kérdés, de ki egészséges a mai világban?
25/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!