Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért csak a jóképű férfiakat tartják férfinak? A csúnya férfiak miért antiférfiak a szemükben?
Ejj Hinta!
Megint most mi a baj na meséld el?
Ennyire kivagy a világra látom.
Miért nem mész el edzeni b_szod?De komolyan,menj el egy személyi edzőhöz szépen,edzetek heti 4-szer és TÁDÁM amint izmosabb leszel jobban fogsz kelleni,plusz edzd a személyiségedet,mert nagyon rád fér a saját érdekeben.
Az a baj,hogy te semmiért se akarsz tenni,csak öledbe várod az eredményeket.
Tudod nem csak jóképű és ronda létezik. Van egy elképesztően hatalmas számú férfi, akik az átagosban vannak. Pl. a barátomat sem mondanám jóképűnek, de olyan stílusa, teste, beszélőkéje van, ami bőven kompenzálja hogy nem az a klasszikus férfi szépség.
Néha olyan is volt hogy egy jóképű férfi megtetszett, de vele beszélgetve meg megláttam hogy milyen tutyi-mutyi vagy nyámnyila, férfiatalan volt és ettől már nem tetszett.
Mondhatjuk hogy a 20% jóképű, 60% átlagos és 20% ronda. A rondáknak tényleg nehéz.
"Ejj Hinta!
Megint most mi a baj na meséld el?
Ennyire kivagy a világra látom.
Miért nem mész el edzeni b_szod?De komolyan,menj el egy személyi edzőhöz szépen,edzetek heti 4-szer és TÁDÁM amint izmosabb leszel jobban fogsz kelleni,plusz edzd a személyiségedet,mert nagyon rád fér a saját érdekeben. "
Honnan tudod hogy ő vagyok? Megint felismertek! Ja mondjuk ki van írva a nevem...
Edzek egyébként, 2 hónapja kezdtem el. Nagy változás még nincsen, kicsit fogytam, de alig alig izmosodtam még.
" Csúnya is vagy, végzettséged sincs. Nem csoda, hogy nem állnak szóba veled."
Honnan tudod hogy milyen végzettségem van? Egyébként szakmám tényleg nincs, de a burgerforgatáshoz értek. 2,5 évig voltam burgerforgató.
Egyébként az miért baj hogy nincs szakmám? A sok nő bezzeg lehet bolti eladó úgyis omlanak értük a pasik..
Így van ömlenek mert nekünk elég ha jól néz ki és kész fogadd el.
Te vagy a férfi neked és nekem is villantani,mert FÉRFIak vagyunk.
Szerezz már egy szakmát,ha nem akkor fogadd el,hogy kapsz majd egy mangalicát és csá.
A kérdés a kinézetről szól bakker, nem a szakmáról :D Ja de tudom hogy az igazi férfi az természetesen elég zsíros is :D A csóró se lehet férfi :DD
A nő meg elég ha mosolyog és jól néz ki :DD
Így van elég ha jól néz ki,és mi harapunk,mert pasik így működnek FOGADD EL.
Ez ösztön haver,nekik külső mellett a személyiség és egzisztencia is fontos,sajnálom ez van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!