Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők miért csak a jóképű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért csak a jóképű férfiakat tartják férfinak? A csúnya férfiak miért antiférfiak a szemükben?

Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 12:57
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
0%
Nincs igy >< ez hülyeség az az antiferfi aki nyámnyila pl akinél én ia többet bírok >< volt jóképű pasi is aki antiferfi volt nem birt végig nézni egy boncolást behányt >< mind1 egy h jol nez ki vagy sem nem attól lesz valaki ferfi 18/L
2015. jún. 9. 13:04
 2/46 anonim ***** válasza:
Csúnya is vagy, végzettséged sincs. Nem csoda, hogy nem állnak szóba veled.
2015. jún. 9. 13:04
 3/46 anonim ***** válasza:

Ejj Hinta!

Megint most mi a baj na meséld el?

Ennyire kivagy a világra látom.

Miért nem mész el edzeni b_szod?De komolyan,menj el egy személyi edzőhöz szépen,edzetek heti 4-szer és TÁDÁM amint izmosabb leszel jobban fogsz kelleni,plusz edzd a személyiségedet,mert nagyon rád fér a saját érdekeben.

Az a baj,hogy te semmiért se akarsz tenni,csak öledbe várod az eredményeket.

2015. jún. 9. 13:05
 4/46 anonim ***** válasza:
0%

Tudod nem csak jóképű és ronda létezik. Van egy elképesztően hatalmas számú férfi, akik az átagosban vannak. Pl. a barátomat sem mondanám jóképűnek, de olyan stílusa, teste, beszélőkéje van, ami bőven kompenzálja hogy nem az a klasszikus férfi szépség.

Néha olyan is volt hogy egy jóképű férfi megtetszett, de vele beszélgetve meg megláttam hogy milyen tutyi-mutyi vagy nyámnyila, férfiatalan volt és ettől már nem tetszett.

Mondhatjuk hogy a 20% jóképű, 60% átlagos és 20% ronda. A rondáknak tényleg nehéz.

2015. jún. 9. 13:06
 5/46 A kérdező kommentje:

"Ejj Hinta!

Megint most mi a baj na meséld el?

Ennyire kivagy a világra látom.

Miért nem mész el edzeni b_szod?De komolyan,menj el egy személyi edzőhöz szépen,edzetek heti 4-szer és TÁDÁM amint izmosabb leszel jobban fogsz kelleni,plusz edzd a személyiségedet,mert nagyon rád fér a saját érdekeben. "

Honnan tudod hogy ő vagyok? Megint felismertek! Ja mondjuk ki van írva a nevem...

Edzek egyébként, 2 hónapja kezdtem el. Nagy változás még nincsen, kicsit fogytam, de alig alig izmosodtam még.

" Csúnya is vagy, végzettséged sincs. Nem csoda, hogy nem állnak szóba veled."

Honnan tudod hogy milyen végzettségem van? Egyébként szakmám tényleg nincs, de a burgerforgatáshoz értek. 2,5 évig voltam burgerforgató.

Egyébként az miért baj hogy nincs szakmám? A sok nő bezzeg lehet bolti eladó úgyis omlanak értük a pasik..

2015. jún. 9. 13:09
 6/46 anonim ***** válasza:
12%

Így van ömlenek mert nekünk elég ha jól néz ki és kész fogadd el.

Te vagy a férfi neked és nekem is villantani,mert FÉRFIak vagyunk.

Szerezz már egy szakmát,ha nem akkor fogadd el,hogy kapsz majd egy mangalicát és csá.

2015. jún. 9. 13:13
 7/46 anonim ***** válasza:
Akkor várjál még 1,2 évet és jó lesz ha a kaját betartod,eddzél keményen egyél napi 6-7-szer plusz turmix.
2015. jún. 9. 13:14
 8/46 anonim ***** válasza:
Te miért rinyálsz ennyit? Kíváncsi lennék mekkora szerencsétlen vagy :D
2015. jún. 9. 13:17
 9/46 A kérdező kommentje:

A kérdés a kinézetről szól bakker, nem a szakmáról :D Ja de tudom hogy az igazi férfi az természetesen elég zsíros is :D A csóró se lehet férfi :DD

A nő meg elég ha mosolyog és jól néz ki :DD

2015. jún. 9. 13:19
 10/46 anonim ***** válasza:

Így van elég ha jól néz ki,és mi harapunk,mert pasik így működnek FOGADD EL.

Ez ösztön haver,nekik külső mellett a személyiség és egzisztencia is fontos,sajnálom ez van.

2015. jún. 9. 13:22
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!