Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, szerintetek milyenek ezek a klasszikus slip fürdőgatyák (vagy úszógatyák)?
Melyik színben tetszik jobban? Jó a szabásuk vagy béna? Rajtam milyen? (Az is vélemény lehet, hogy jók, csak rám nem valók, vagy máshogy kéne viselni, mittudomén.) A Tez.nisben vettem, Calz.donia gyártotta nekik saját márkásnak.
Azt is meghallgatom, ha valaki alapvetően bétámadja a fecskét, de itt most nem fürdőgatyaműfaji vitát nyitnék elsősorban, volt sztreccses szárasom is sok, de én most megint ezt tartom magamon komfortosnak, ha véletlen fürdőruhás strandra, uszodába mennék, amúgy sem vagyok már tini.)
Kort is írjatok, köszi!
Bár én férfi vagyok, de szerintem nem áll rosszul. Egyébként én is ilyet fogok nyáron hordani, sőt már a múltkor, amikor meleg volt, fel is vettem.
Lehet, hogy kevesen viselnek ilyet, de én szeretem. Alsónadrágból is ilyen szabásút hordok.
Ja, így. Te nem így szoktál?
(Kérdezd már meg az eddigi véleményezőket, kaptak-e tőlem privátot... Te vagy egyáltalán az első, akit kommentálok.)
Ez a fazon nekem csak a sportos, férfias arányokkak rendelkező pasikon tetszik. :)
A piros meg elég durva, akkor már a másik.
25L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!