Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kik szoktak általában hamarabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kik szoktak általában hamarabb, többször elélvezni?

Figyelt kérdés
Nők vagy a férfiak? Én eddig úgy tudtam hogy a férfiak de beszéltem egyik haverommal aki azt mondta, hogy a nők kétszer annyit élveznek el és gyorsabban is.
2015. máj. 22. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Ember! Én egyszer, max kétszer tolom el a tárat egy menet alatt, jobb esetben a csajnak kétszer-háromszor ennyi is megvan.. :D
2015. máj. 22. 21:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Nyilván számít, hogy ki mennyire jó az ágyban, mert nyilván ez is befolyásoló tényező, de akkor a nők átlagosan többször élveznek el? :O
2015. máj. 22. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha egy ferfi egy menetet sokaig bir, nyilvan elofordulhat,hogy a no tobbszor is elelvez. Viszont olyan is elofordulhat,hogy a pasi elelvez, mig a no nem, viszont a masodik menetnel a no is.

Szerintem semmi ertelme statisztikakat boncolgatni. Ezer fele ember letezik, mindenki mashogy eli ezt meg, illetve minden partner mas.

2015. máj. 22. 21:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontozok.
2015. máj. 22. 21:52
 5/7 anonim ***** válasza:

szeritnem többet számít az h egy nő menynire ismeri a saját punciját mint h 1 férfi mennyire tuti. számít mind2 de mindenki másmilyen. nem mindenkinek esik jól ugyanaz és nem egyformán. ha vki elég önismereti gyakorlatot végzett ;Đ ak rávezeti a párját menetközben ez a lényeg.

az ügyesek és érdekeltebbek pedig hamarabb meglepik a nőt a jó módszereikkel de az önismeret a fontos.

mind2 fél élvezzen el úgy az alkalmak nagyobb arányaiban ahogy szereti

2015. máj. 22. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
inkább tanuljon orálozni 1 fiú. több menethez fiataloknak sincs kedve. de idősebb korú férfiként már nagyon ritka ha vki bír több menetet. de nyalni és ujjazni bárki tud az is nagyon jó.
2015. máj. 22. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:
bocsánat kijavítanám: " több menethez fiataloknak sincs kedve" úgy akartam írni h nincs kedvük MINDIG több menethez. rosszabb hétköznapokon mondjuk
2015. máj. 22. 21:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!