Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint unalmas a bugyim, mert? Szerintetek is?
Minden bugyim franciabugyi, a lában között pamut, a többi része teljesen csipke.
Ő Kolumbiai, és hát ott mindenki tangát hord, és szerinte csak a kislányok hordanak nem tangát. Nekem a tangától fertőzésem lesz, meg ovuláció környékén kicsit több a váladékom, kell a kisbetét, amit ugye tangában nem igazán lehet - lehet, de a tanga mellett olyan lesz a nadrágom.
Szerintetek sem szexi a bugyim? :/ Annyira lehangoló, amikor ezzel nyaggat
Nem valami értelmes a párod. És kifejezetten bunkó, amellett hogy nagyon hülye a felfogása.
Sok férfi szerint a franciabugyi szexibb, mint a tanga. Az én párom például jobban szereti a francia bugyit rajtam.
Vegyél pár tangát és szex előtt néha vedd fel, ha épp úgyis kimész a mosdóba vagy ha nálatok van szex készítsd be a fürdőszobába. Nem mindig és nem kötelező jelleggel, csak hogy neki is jó legyen néha, lássa h érdekel téged a véleménye, és így az egészségeddel se lesz gond, úgyis lekerül, utána meg már csak visszaveheted a saját bugyidat, nem?
Másik opció, hogyha nem csak ebben bunkó, akkor kidobod és keresel normálisat.
23L
Nekem a franciabugyi a kedvencem, a tanga szerintem közönséges.
27F
A francia egyáltalán nem kislányos..
Egyformán szexi a tanga és a francia bugyi..
Van hogy a francia jobb is
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!