Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom szerint unalmas a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint unalmas a bugyim, mert? Szerintetek is?

Figyelt kérdés

Minden bugyim franciabugyi, a lában között pamut, a többi része teljesen csipke.

Ő Kolumbiai, és hát ott mindenki tangát hord, és szerinte csak a kislányok hordanak nem tangát. Nekem a tangától fertőzésem lesz, meg ovuláció környékén kicsit több a váladékom, kell a kisbetét, amit ugye tangában nem igazán lehet - lehet, de a tanga mellett olyan lesz a nadrágom.

Szerintetek sem szexi a bugyim? :/ Annyira lehangoló, amikor ezzel nyaggat

2015. máj. 9. 14:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem valami értelmes a párod. És kifejezetten bunkó, amellett hogy nagyon hülye a felfogása.

Sok férfi szerint a franciabugyi szexibb, mint a tanga. Az én párom például jobban szereti a francia bugyit rajtam.

2015. máj. 9. 14:31
 2/15 anonim ***** válasza:
én nem vágom milyen az a "lában között pamut, a többi része teljesen csipke" bugyi. ha raknál képet, akkor hozzá tudnék szólni, hogy nekem pl tetszik e!
 3/15 Marko polo ***** válasza:
Töltess ki vele egy IQ -tesztet , és fogadjunk 100 alatt lesz... (normális emberek szintje)
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem irtó jó és izgató is a francia bugyi. Ez tök hülyeség részéről, ha egyszer neked a tanga nem jó... Már bocsi, de ha ilyeneket mond, hogy csak a kislányok hordanak nem tangát... nem lehet túl mély gondolkodású, de ne nekem legyen igazam.
2015. máj. 9. 14:32
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
Ilyen retardált, ütődött embert vágj ki a f...-ba szerintem. Mit kritizálja a fehérneműdet? Más örülne neked így is... Neki meg ez a legnagyobb problémája. Menjen haza a Kolumbiába, és szedjen össze valami magának való r.bancot.
2015. máj. 9. 14:32
 6/15 anonim ***** válasza:

Vegyél pár tangát és szex előtt néha vedd fel, ha épp úgyis kimész a mosdóba vagy ha nálatok van szex készítsd be a fürdőszobába. Nem mindig és nem kötelező jelleggel, csak hogy neki is jó legyen néha, lássa h érdekel téged a véleménye, és így az egészségeddel se lesz gond, úgyis lekerül, utána meg már csak visszaveheted a saját bugyidat, nem?

Másik opció, hogyha nem csak ebben bunkó, akkor kidobod és keresel normálisat.

23L

2015. máj. 9. 14:33
 7/15 anonim ***** válasza:

Nekem a franciabugyi a kedvencem, a tanga szerintem közönséges.

27F

2015. máj. 9. 14:34
 8/15 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ilyenek a bugyijaim

2015. máj. 9. 14:34
 9/15 anonim ***** válasza:

A francia egyáltalán nem kislányos..

Egyformán szexi a tanga és a francia bugyi..

Van hogy a francia jobb is

2015. máj. 9. 14:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Jó bugyik azok és sose legyen nagyobb gondod mint ez:))
2015. máj. 9. 14:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!