Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Van itt olyan, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van itt olyan, aki szexelt már pénzért? KOMOLY VÁLASZOKAT SZERETNÉK

Figyelt kérdés
Ha igen,mennyiért?Mit vállaltatok be?És hol ismertétek meg a partnert?

2015. máj. 5. 09:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem:).
2015. máj. 5. 09:53
 2/25 anonim ***** válasza:
86%
bocsi, hogy fiú ként írok, de nekem volt egy eset amikor egy lány ismerősöm akinek nagyok voltak az anyagi igényei megszorult anyagilag és egyébként elég jóban voltunk és valahogy rátértem a dologra, ha nő lennék biztos a testemből élnék és végül is lesz*pott 10ezerért 2hónapig heti 1x utána bont volt üresedés a cégnél ahol dolgozok beajánlottam és felvették :) azóta is összejárunk néha, de már nem pénzért csak szimpátia alapján
2015. máj. 5. 09:53
 3/25 anonim ***** válasza:
70%
*pont bocsi az elírásért :D
2015. máj. 5. 09:54
 4/25 anonim ***** válasza:
75%
Nem volt ilyen és nem is lesz, annyira mélyre nem süllyedhetek hogy pénzért kelljen szexelnem, az már nagyon gáz lenne. Nem tudnék tükörbe nézni utána, ennyire olcsó soha nem leszek, hogy áruba bocsássam magam vagy a képességeimet, de ki hogy.
2015. máj. 5. 09:58
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ártatlan külső mögött sokszor nem is olyan ártatlan belső lakozik a lányoknál. Csak nem hallasz róla, nem beszélnek senkinek róla.
2015. máj. 5. 09:59
 6/25 anonim válasza:
74%
Szívből kívánom neked, hogy mihamarabb ki tudj keveredni ebből a megalázó helyzetből.
2015. máj. 5. 10:11
 7/25 anonim ***** válasza:
61%
Soha nem csinálnék ilyet.
2015. máj. 5. 10:14
 8/25 anonim ***** válasza:
Nem értem a lányokat, sokan elmennek fűvel fával egy éjszakás "kalandra" ingyen vagy pár italért, ha még meg is választhatod, hogy kivel csináld akkor miért is ne, ha épp nincs munkád vagy lusta vagy dolgozni ?
2015. máj. 5. 10:19
 9/25 anonim ***** válasza:
26%
Én fiú vok és fiú fizetett nekem egyszer
2015. máj. 5. 10:32
 10/25 anonim ***** válasza:
17%
Én fiú vagyok, de bevállalnám.
2015. máj. 5. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!