Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melegek, ti nem fantáziáltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti nem fantáziáltatok még nagyon szép lányról, vagy próbálnátok ki nagyon szép lánnyal?

Figyelt kérdés

Hozzá mit szólnátok?

[link]

2015. ápr. 1. 16:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Te hetero vagy? Nem fantáziálsz nagyon szép fiúval, vagy egy macsó, sármos férfival és próbálnád ki vele? Hmm?
2015. ápr. 1. 17:02
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy ő egy szép lány de ennyi. Nem tud felizgatni.
2015. ápr. 1. 17:04
 3/14 A kérdező kommentje:
meleg vagyok, de kipróbáltam egy hozzá hasonlóval. Nem izgatott fel, de nem is volt rossz.
2015. ápr. 1. 17:09
 4/14 anonim ***** válasza:
Én i smeleg vagyok, de én is azt mondtam h ha egyszer lesz csaj akkor nagyon szép és vékony legyen. De nem hiszem h lenne ilyenre esély...
2015. ápr. 1. 19:28
 5/14 A kérdező kommentje:
én nagyon jó pasi vagyok, tapadnak rám a nők. Ilyen szép lánnyal kipróbálnám még egyszer. Tényleg nagyon jó volt, azért teljesen más, mint férfival, de akkor is.
2015. ápr. 1. 20:20
 6/14 anonim ***** válasza:
Bi vagy, nem meleg. Már is lezárhatod a kérdést.
2015. ápr. 1. 21:17
 7/14 A kérdező kommentje:
a nőkre nem úgy nézek és annyira fel sem áll rájuk. de valahogy egy nagyon szép lány teste vonz. úgy szépnek találom, de nem szexuálisan. viszont egy lógó mellű nőtől, vagy egy csúnya puncitól egyenesen rosszul leszek...
2015. ápr. 1. 21:44
 8/14 anonim ***** válasza:
Én meleg vagyok, a női nem szexuális értelemben taszít, még tán életemben nem láttam nőt ilyen szemszögből (és nem is akarok). Telesen el tudok velük lenni vagy akármi, de szexuálisan visszataszítóak nekem. A női nemi szervre használt szleng szavaktól hátamon áll a szőr.
2015. ápr. 2. 10:03
 9/14 anonim ***** válasza:
jó húsos punitól nincs jobb!!
2015. ápr. 2. 10:40
 10/14 anonim ***** válasza:

Melegek nem tudják mit jelent az a szó, hogy meleg... Hová fajul ez a világ??? -.-"

16/f meleg

2015. ápr. 2. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.