Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti nem fantáziáltatok még nagyon szép lányról, vagy próbálnátok ki nagyon szép lánnyal?
2015. ápr. 1. 16:57
1/14 anonim válasza:
Te hetero vagy? Nem fantáziálsz nagyon szép fiúval, vagy egy macsó, sármos férfival és próbálnád ki vele? Hmm?
2/14 anonim válasza:
Amúgy ő egy szép lány de ennyi. Nem tud felizgatni.
3/14 A kérdező kommentje:
meleg vagyok, de kipróbáltam egy hozzá hasonlóval. Nem izgatott fel, de nem is volt rossz.
2015. ápr. 1. 17:09
4/14 anonim válasza:
Én i smeleg vagyok, de én is azt mondtam h ha egyszer lesz csaj akkor nagyon szép és vékony legyen. De nem hiszem h lenne ilyenre esély...
5/14 A kérdező kommentje:
én nagyon jó pasi vagyok, tapadnak rám a nők. Ilyen szép lánnyal kipróbálnám még egyszer. Tényleg nagyon jó volt, azért teljesen más, mint férfival, de akkor is.
2015. ápr. 1. 20:20
6/14 anonim válasza:
Bi vagy, nem meleg. Már is lezárhatod a kérdést.
7/14 A kérdező kommentje:
a nőkre nem úgy nézek és annyira fel sem áll rájuk. de valahogy egy nagyon szép lány teste vonz. úgy szépnek találom, de nem szexuálisan. viszont egy lógó mellű nőtől, vagy egy csúnya puncitól egyenesen rosszul leszek...
2015. ápr. 1. 21:44
8/14 anonim válasza:
Én meleg vagyok, a női nem szexuális értelemben taszít, még tán életemben nem láttam nőt ilyen szemszögből (és nem is akarok). Telesen el tudok velük lenni vagy akármi, de szexuálisan visszataszítóak nekem. A női nemi szervre használt szleng szavaktól hátamon áll a szőr.
10/14 anonim válasza:
Melegek nem tudják mit jelent az a szó, hogy meleg... Hová fajul ez a világ??? -.-"
16/f meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!