Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők véleményére lennék kíváncs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők véleményére lennék kíváncsi a péniszemmel kapcsolatban. Mit gondoltok róla kép alapján?

Figyelt kérdés

Egy ismertebb társkeresőn próbálok ismerkedni és tegnap este az egyik szimpatikus nővel chateltünk facebookon és feljött szóba, hogy milyen a szép punci és pénisz.

Küldtem neki neten vadászott fotókat több különböző kinézetű punciról és péniszről egyaránt és kíváncsiságból közé csempésztem a sajátom is.

Gondoltam kiderítem, mit szólna hozzá, ha nem tudja, hogy az enyémet értékeli és megrázó véleményt nyilvánított.

Most a tiétek szeretném kérni, hogy mondjátok el a véleményeteket így névtelenül őszintén.

Jöhet pozitív, negatív, javaslat, kritika, bármi.

Szeretném ha kapnék egy általános képet a vélemények alapján, hátha valamin tudok változtatni és vonzóbb lehetek.

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 19. 20:29
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
0%

kicsi

de mi a fenét tudsz rajta változtatni?

2014. aug. 19. 20:32
 2/32 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem mindegyik kép rendben van. De én attól a prémtől hányok.
 3/32 anonim ***** válasza:
96%
Figy, szerintem mielőtt fotósorozatot csinálsz. készülj már fel rendesen. Borotváld le vagy vmi. meg állítsd fel rendesen vagy vmi
 4/32 anonim ***** válasza:
38%
Nem kicsi!
 5/32 anonim ***** válasza:
95%
Túl sok a szőr.
 6/32 anonim ***** válasza:
hány cm?
2014. aug. 19. 20:38
 7/32 anonim ***** válasza:
35%
Csajok, nem lehet, hogy az általatok ismert fiúkákon kevés inkább a szőr?
2014. aug. 19. 20:55
 8/32 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen csak én borotválom is... Mondjuk te felnőtt vagy én meg gyerek de hasonló méretbe lehetünk
2014. aug. 19. 20:56
 9/32 anonim ***** válasza:
65%
az a szőr....áhhhh....
2014. aug. 19. 21:06
 10/32 anonim ***** válasza:
Hány centi?
2014. aug. 19. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!