Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elaludt szex közben, mégis én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elaludt szex közben, mégis én érzem magam kellemetlenül, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eléggé fáradt volt a párom, de én mégis kívántam, ígyhát csak hozzákezdtünk. én voltam felül, majd váltottunk oldalpozicióra, de egyszer csak megált és tudtam,hogy itt a vége, elaludt, és valójában tényleg elaludt. ilyen sosem történt velem, a női önbecsülésem összedőlt.
2014. júl. 19. 12:12
 1/6 Mr. Truth ***** válasza:
100%
Ciki... de ez van ha az ember dolgozik és hullafáradt. Velem ilyen nem fordult még elő lekopogom de nem vagyunk egyformák. Beszéljétek meg és akkor enyhül a feszültség. :)
2014. júl. 19. 12:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

én eleve bele sem kezdtem volna, ha azt mondja párom túl fáradt.

sajnos várható volt, hogy ez bekövetkezett.

én a helyedben nem hibáztatnám őt.

2014. júl. 19. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
:D hát ez gáz.
2014. júl. 19. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:

semmit

előfordul,legközelebb hagyd töltődni

építsd vissza az önbecsülésed amikor kipihent egy nagy orgazmussal

2014. júl. 19. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki.Nem is gáz.Ez inkább vicces.
2014. júl. 19. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ehhez a te női vonzerődnek semmi köze, és igazán nem kéne ilyen következtetést levonnod.

Elaludt, mert hulla fáradt volt - ennyi, és nem több.

Velem is volt hasonló, mégsem dőlt össze a női önbecsülésem, de még csak meg sem ingott. :-)))

Az exem (akivel egyébként olyan kémia működött köztünk az első pillantástól fogva, mint se előtte, se azóta senkivel) építésvezetőként dolgozott egy hídépítésen, amikor ez történt.

Egy hosszú nap után hazaesett hulla fáradtan az albérletünkbe. Gyors zuhany, vacsora, és miután ágyba bújtunk, gondoltam, ebből szeretkezés nem lesz, meg másnap hajnalban kelnie kell, hadd aludjon - de lett egy kis hátmasszírozás, amit imádott, utána meg gondoltam, egy gyors orális kényeztetésnek azért biztos örülni fog. :-)

Én meg úgy jártam, hogy a "művelet" közben a szokásos "úúúú, ez jó érzés" jelentéssel bíró önkéntelen hangok után egyszer csak egyik pillanatról a másikra már horkolást hallottam.

Meglepődni igencsak meglepődtem, de abszolút nem esett rosszul, vagy ilyesmi, nem gondoltam, hogy azért aludt el, rosszul csinálok valamit, mert máskor elég nagy sikerem volt ezzel a fajta kényeztetéssel.

Én nem vettem zokon, inkább roppant viccesnek éreztem az egész helyzetet, és még ezen az egészen vigyorogtam mellébújva, amikor elkezdett álmában beszélni, és teljesen érthetően leadott egy rendelést igen komoly mennyiségű, már fogalmam sincs milyen méretezésű betonvasakra.

Na ettől már tényleg folytak a könnyeim is a nevetéstől. (Fel is írtam, hogy pontosan mit is rendelt álmában, mert reggelre biztos elfelejtettem volna.)

Mikor másnap délután meséltem neki, hogy mi történt, nem akarta elhinni, azt hitte, poénkodom. Se azt a részét, hogy belealudt a kényeztetésbe, se azt, hogy félrebeszélt álmában.

Akkor kezdett hinni nekem, amikor megmutattam a papírt a konkrét betonvas specifikációkkal. :-)))

Szóval fel a fejjel, ne vedd a szívedre a dolgot. Hidd el, hogy ez nem rólad szólt, meg a te csáberődról, simán csak az ő fáradtságról.

2014. júl. 19. 13:12

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!