Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kiadják a síkosítót 18 év alatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiadják a síkosítót 18 év alatt?

Figyelt kérdés

Mindenki mást mond ezzel kapcsolatosan. Valaki azt, hogy simán kiadják azt is, úgy mint az óvszert, valaki pedig azt, hogy nem adják ki, mert nem lehet.

Azt olvastam, hogy 18 éves kor alatt csak a fogamzásgátló eszközöket adhatják ki, mint amilyen az óvszer is, viszont szexuális segédeszközöket csak 18 éves kor felett adhatják ki, és a síkosító is ilyen. Ez változott azóta?

És akkor most kiadják vagy nem? Vagy elvileg nem, gyakorlatilag meg igen? Hogy van ez?

Köszönöm előre is! :)

2014. jún. 15. 13:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg nem, gyakorlatilag lehetséges.
2014. jún. 15. 13:14
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez csak attól függ, hogy a pénztáros hajlandó e rá.

akar e szórakozni személyit kérni, és feltartani a sort, vagy úgy van vele, mindegy, csak haladjon a sor, mert már tele a hócipője.

2014. jún. 15. 13:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Torveny szerint a sikosito szexualis segedeszkoznek minosul, igy 18 alatt nem adhatjak ki, gyakorlatban ez kb olyan, mint a sor meg a cigi, van, ahol kernek szemelyit, van, ahol nem. Tapasztalatom szerint a drogeriakban inkabb kiadjak.
2014. jún. 15. 13:28
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig érkezett válaszokat! :) Akkor jól gondoltam, hogy elvileg nem adhatják ki, de gyakorlatilag meg 50-50%....

Igazából csak azért kérdeztem, mert nem akarok beégni, ha esetleg a pénztáros pont egy kötekedős típus és személyit is kér, majd visszateteti velem, vagy elveszi, hogy ő ezt nem adhatja ki...

2014. jún. 15. 13:34
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
És minek neked síkosító?
2014. jún. 15. 15:23
 6/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Szerintem nem kell átlagon felüli képzeleterővel rendelkezned ahhoz, hogy elképzeld mire is kellhet a síkosító... de cáfolj meg ha tévedek. És egyébként sem szeretem, ha kérdésre kérdéssel "válaszolnak", ahogy azt te is tetted.

Légy oly kedves és próbáld meg kitalálni, hogy mire is kellhet ez a dolog, és ha rájöttél nyugodtan írd le akár ide is! ;) Ha nagyon nem megy akkor segítek. (ja és nem ajtónyikorgás megszüntetésére, sem pedig nyári szánkópálya sikamlóssá tételéhez kell)

2014. jún. 15. 21:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Anális Kanális :D
2014. jún. 21. 17:57
 8/11 bekaszaj ***** válasza:
100%

Bamm! Visszanyalt a fagyi xD kerdező ez tetszett :D Azt az oltást:D

Egyebkent nincs egy 8 év feleti ismerösöd sem aki segítene ebben? Szerintem meg nincs okod szégyenkezni, ha esetleg nem adjak ki. Ne legyél fennakadva probald meg utana mashol. Szarni rá! Have fun! :)

2014. júl. 4. 10:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Drogériában próbáld több más termékkel, nagyon valószínű a vonalkódot és nem a terméket nézi a pénztáros.
2014. júl. 4. 12:17
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a dicséretet 8-as! :D amúgy nem inkább 18év felettit akartál írni a "8" helyett? :DD amúgy olyan nincs, aki meg is venné nekem...

De köszönöm a biztatást, akkor drogériában megpróbálom... dm-ben szoktam óvszert venni és akkor a síkosítót is megvehetném ott csak attól parázok ahogy írtam, hogy nem adja ki..... Mert pl a Tescoban úgy van, hogy jelzi a pénztárosnak a kassza...

2014. júl. 4. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!