Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálta már valaki a párvibrátorokat? Vélemény vagy tapasztalat?
Gondolom a we-vibe cuccaira gondolsz. Az engem is érdekelne :)
Mi csiklókaros pénisz gyűrűt szoktunk olykor bevetni, és az fényesen bevált, ráadásul olcsó is :) (tipp)
Igen először a We-Vibeokat nézegettük, de most már a Lelo is gyárt ilyeneket. És igazság szerint nekem mint márka szimpatikusabbnak tűnik. Nagyon tetszik a távirányítós verziójuk, de az meg tényleg piszok drága, jó lenne beszélni olyannal aki ténylegesen ismeri is őket.
Ezeket nézegettük: [link]
Személyes tapasztalatot nem tudok megosztani veled, de a We-Vibe-ról olyan visszajelzéseket olvastam angol nyelvű fórumokon, hogy én is szemezgetek vele egy ideje. :-)
Már a 4. "generációja" jött ki, épp nemrég láttam olyan videókat, amik a köztük levő különbséget mutatják be.
Ha érdekel, és tudsz esetleg angolul, szívesen megkeresem neked azt is, meg amit fórumokon olvastam róla, elég egyértelműen lelkes We-Vibe rajongóktól. :-)))
Az előbb kifelejtettem, hogy a We-Vibe 3 és a We-Vibe 4 már távirányítós, és tökéletesen vízálló.
Én meg majd megnézegetem a Lelo párvibrátorait, amit belinkeltél. Első ránézésre nekem kissé szokatlanabb az alakjuk, mint a We-Vibe-é, de biztos értik a dolgukat a formatervezőik, mert amennyire tudom, a Lelo felsőkategórás, világvezető márka a piacon.
Nekem annak idején, amikor a We-Vibe-ról annyi pozitív visszajelzést olvastam, meg megnéztem pár demo videójukat, azt volt elég nehéz elképzelni, hogy vajon hogyan marad stabilan a helyén szeretkezés közben, illetve afelől voltak kétségeim a behelyezhető rész méretét látva, hogy ez biztos minden párnál elfér-e még kényelmesen a pénisz mellett.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!