Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Merevedés közben lehet pisilni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merevedés közben lehet pisilni?

Figyelt kérdés

2012. aug. 29. 14:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
persze, az más dolog ha fel van izgatva, akkor nem mert elzáródik a húgycső
 2/19 anonim ***** válasza:
persze.csak le kell nyomni a végét a wc felé,mert különben takarítás lesz a vége :D
 3/19 anonim ***** válasza:
30%
jajj de sok bajotok van. én küzdök a fentmaradásért, megittam 1 liter kávét, hardstylet hallgatok full hangerőn, meg minden, amibe olyan qrva nagy a basszus, hogy a monitorom rezegjen. xD De ígyis tök simán tudnék aludni zavartalanul 6 órát.:DD
2012. aug. 29. 14:45
 4/19 anonim ***** válasza:
Megfelelö technikával lehet.
2012. aug. 29. 14:47
 5/19 anonim ***** válasza:
Mert arcon akarod pisilni magad? Izgi. ;D
2012. aug. 29. 14:51
 6/19 anonim ***** válasza:

[link]

Lehet de ilyen

7/19 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz, ha kőkeményre van merevedve akkor kb. lehetetlen. Reggelente okoz ez némi problémát...

24/F

8/19 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van, aki írta, hogy elzáródik akkor a "pisilésért felelős" rész.

Izgalmi állapotban csak a nők tudnak pisilni. :D

Ha félmerev, még nehézkesen megy.

Ha teljesen, akkor sehogyan sem.

Barátommal olyan akartunk "játszani", hogy fel volt a keze bilincselve, szeme bekötve, és én "megpisiltetem", fogom neki a zuhanyzóban.

De ezért nem jött össze, mert addigra már annyira felizgult a szitutól, hogy nem jött egy csepp se. Pedig nagyon kellett pisilnie előtte.

2012. aug. 29. 14:56
 9/19 anonim ***** válasza:
Én minden gond nélkül tudok teljesen mereven is, még koncentrálnom sem nagyon kell. De amennyire tudom, általában nem ez a jellemző.
2012. aug. 29. 15:11
 10/19 anonim ***** válasza:
50%
Én fiú vagyok, és tudok pisilni álló farokkal is, sőt amikor kiverem magamnak pisi jön ki, sose tudok elélvezni.
2012. aug. 29. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!