Miért gondoljátok, hogy akinek lánnyal nem jön össze a sex, az legyen meleg, mert fiuval könnyebben összejön?!
Igaza van a kérdezőnek! egy rakat helyen olvastam ezt! szánalmas beszólások! és egyébként legtöbbször pont olyan mondja, aki hasonló cipőben jár...
Hogy egy pl.-t mondjak, egy ismerősöm épp ilyeneket mondd az egyik haverjára a háta mögött, h biztos meleg, mert nincs nője, közben neki sincsen és mégcsak nem is volt sosem...
A magyar meg olyan, hogy imádja, ha valakinek szarabbul megy nála, élvezi, ha belerúghat. szánalmas öröm...
Én is olvastam egy rakat ilyet, de lassan már meg sem tudok botránkozni rajta. Hülyék és kész.
A másik kedvencem pedig az, amikor bejelentik neked, hogy csak addig vagy meleg, amíg meg nem ismersz egy kedvest lányt. Pedig hát ez sem így működik...-.-"
Én meg igen, mivel én is az vagyok.
De hát ez van.
22:05-ös voltam
27 A férfiak hasonlóképpen abbahagyták az asszonnyal való természetes életet, egymás iránt gerjedtek vágyra, vagyis férfi férfival űzött ocsmányságot. De meg is kapták tévelygésük megszolgált bérét.
ÉS IGY LETT AZ ÉC
"God made me gay"
Tudod engem senki sem kérdezett, hogy akarok-e meleg lenni. És mégis az vagyok. Ez nem egyéni választás. De ezt te úgysem fogod megérteni.
És ha ennyire undorodsz a témától, akkor miért feszegeted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!