Van-e köztetek olyan srác, aki 20 felett vesztette el a szüzességét?
Arra lennék kíváncsi, hogy:
1. elmondtátok-e párotoknak azt, hogy előtte nem voltatok senkivel
2. konkrétan hány évesen történt meg
3. jelenleg milyen a szexuális élet.
Normális válaszokat kérek!
1. nem
2. 20,98
3. utána 2 évig isteni, most elég jó.
Igen, 21 éves koromban. Nem mondtam el neki, mert egy egyéjszakás eset volt.
Előtte már volt sikertelen próbálkozás, de az alkohol mennyisége miatt erekcióm sem volt.
Most nincs párom. Szóval szexuális életem sem nagyon.
Fiú vagyok.
hát én lány vagyok, barátom nem jár ide fel, pedig ő is ilyen.
1. természetesen elmondta nekem. nem tűnt úgy, mintha szégyellné, de hát szerintem ez nem is szégyen, kifejezetten örültem neki...
2. konkrétan 21 évesen feküdtünk le.
3. én sokszor kérdezem tőle, milyen a szexuális életünk szerinte, mert én nagyon élvezem, és szeretném, ha neki is ugyanilyen lenne. eddig nem panaszkodott. nagyon ügyesen csinál mindent, és még 2 és fél év után is nagyon gerjedünk egymásra...
18/L
23 évesen vesztettem el, egyszerűen akkor jött egy csaj, járni akart velem, belementem.
Nem mondtam el neki, hogy szűz vagyok, ő is szűz volt. Ő nagyon rossz volt az ágyban, mint egy vízihulla, én viszont már első alkalommal jó voltam, elméletben mindent tudtam, csak addig nem találtam olyat, akire igazán vágytam volna, azóta már régen nem vagyok vele, mert nem élveztem vele a szexet, nem is szerettem. Volt utána 4 barátnőm, nagyon intenzív nemi életünk volt, éjjel nappal szeretkeztem velük, de csak kb fél év évig tartott mindegyik, nem szerettem őket igazán. Jelenleg nincs senkim, de most nem is hiányzik.
Későn kezdtem a csajozást, de nem maradtam le semmiről, többet szexeltem, mint a legtöbben a korosztályomból.
én vagyok a 18/L.
nem, nekem is ő volt az első. nincsen viszonyítási alapom így:) viszont az együttlétek minden percét élvezem, tudja, mi az, amit szeretek, és ki is tud elégíteni. én semmi hátrányt nem érzek abban, hogy "tapasztalatlan" volt.
Nem tudom, hogy rájött-e, hogy szűz voltam. Pár skalpja biztosan volt, nem állt jó kislány hírében. :)
Ő, akkor 18 volt.
Ja, ja. Az erekciós megállapítás jogos. Most olvastam csak vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!