Ettől ugye nem lehet terhes?
Figyelt kérdés
Barátommal haladunk és hát gumi nélkül "bökdösött" lent... de én még szűz vagyok... szal semmi sex nem volt. Ugye ennyitől nem lehetek terhes???2010. ápr. 7. 23:20
1/19 anonim válasza:
Ömm kérdezd meg apukádat és ő majd megbökdös egy késsel...
2/19 anonim válasza:
benyomta a hüvelyedbe? vagy csak megmutatta neki? hány éves vagy? nem leszel terhes nyugi de a tököm televan már az ilyenekkel
3/19 anonim válasza:
Ha behatolás nem történt, akkor nem kívánt terhesség sem jöhet létre, de máskor vigyázzatok.
4/19 anonim válasza:
Teljesen biztos, hogy terhes vagy és sajnos már abortuszra sincs lehetőség, mert 1 héten belül megnő a has és a hónap végéig szülni fogsz. És olvastam egy tanulmányt, hogy ilyenkor nagyon valószínű az ikerterhesség.
A 4-es ikerterhesség!!!!!
6/19 anonim válasza:
MICSODA?!?!még anyukád is az lehet!
7/19 A kérdező kommentje:
-.-' jó igen... az értelmes válaszokat köszönöm a többi meg kapja be...-.-' szánalmas...
2010. ápr. 8. 08:15
9/19 anonim válasza:
Az a szánalmas, hogy hasonló intelligenciával rendelkező gyerekek mint a kérdező egymást böködik ott lent.
Felnőni----megszerezni az alapvető tudást a témában-----böködni. Ez lenne e helyes sorrend.
Amúgy sztem terhes vagy.
10/19 anonim válasza:
Ha azt sem mered le írni tisztán, hogy mi az a "bökdösött" dolog akkor egyáltalán minek szólsz be másnak és úgy mondván "bökdösődtök" a hapsiddal.. !?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!