Szűzként ti is elutasítanátok egy tapasztalt lány közeledését?
" inkább magányosan élem le az életem"
Meg is érdemled.
Pedig simán előfordulhat. Úgyhogy én a helyedben elgondolkodnék az egészen.
Mivel bizonyítsa a szüzességét...
Vagy fizikálisan szűz (nem volt benne még fa$z), de már mondjuk leszopott valakit, azok a lányok is szűznek vallják magukat, mert végülis azok, és nem mondaná el neked, hogy a szájában járt már fa$z, te meg boldogan csókolgatod... És az életben nem tudod meg.
Az egész szüzesség-elméleted úgy hülyeség, ahogy van.
Akkor szerinted egy csomó csaj miért csinálja, hogy seggbe dugatja, kinyalatja magát, le$zopja a fa$zt, de a puncijába nem engedi, megőrizve ezzel a szüzességét, mert a többi úgyse vehető észre, és lazán azt mondja, hogy szűz (mert bizonyos értelemben az is)?
Tudod, hány ilyen van?... Több, mint gondolnád.
Barátnőmnek pl 17-18 évesen volt egy idősebb pasija.
Ő még akkor szűz volt. És elég naiv. A pasi kb ráerőltette a dolgokat (szopás, anál, és félig betette punciba.)
Barátnőmnek ez nem volt túl jó élmény, meg mivel csak félig volt benne, ő utána ezt mindenki előtt titkolta, szűznek vallotta magát, gyakorlatilag csak én tudtam.
És a pasi, akivel először normálisan, az is úgy tudta, hogy szűz.
De akkor már te sem lennél szűz, tehát már jogod se lenne elvárni, hogy a következő lány az legyen...
És itt borul a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!