Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűzként ti is elutasítanátok...

Szűzként ti is elutasítanátok egy tapasztalt lány közeledését?

Figyelt kérdés

2015. márc. 12. 11:32
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

" inkább magányosan élem le az életem"

Meg is érdemled.

2015. márc. 12. 18:54
 32/42 A kérdező kommentje:
31: Még így is sokkal jobb, mint összejönni egy olyan lánnyal, aki már volt pasival. És abba még bele sem gondoltam, hogy miféle nemi betegségeket hordozhat :O
2015. márc. 12. 18:58
 33/42 anonim ***** válasza:
És ha hónapokig hazudja a lány, hogy szűz, te nem jössz rá, hogy nem az, megtörténik köztetek, annyira szűk, és játssza a bénát, hogy le se vágod, és utána a képedbe röhög, hogy "ÁTVERTELEK", megnézném a fejedet xD
2015. márc. 12. 18:59
 34/42 A kérdező kommentje:
Ha több, mint fél éven keresztül képes lenne azt hazudni nekem, megjátszani az egészet, akkor megérdemlem a sorsomat, hogy egy értéktelen ronccsá változtatna. De azért nem hinném, hogy bárki képes lenne fél évet arra szánni, hogy egy másik ember életét tudatosan tegye tönkre.
2015. márc. 12. 19:07
 35/42 anonim ***** válasza:

Pedig simán előfordulhat. Úgyhogy én a helyedben elgondolkodnék az egészen.

Mivel bizonyítsa a szüzességét...

Vagy fizikálisan szűz (nem volt benne még fa$z), de már mondjuk leszopott valakit, azok a lányok is szűznek vallják magukat, mert végülis azok, és nem mondaná el neked, hogy a szájában járt már fa$z, te meg boldogan csókolgatod... És az életben nem tudod meg.

Az egész szüzesség-elméleted úgy hülyeség, ahogy van.

2015. márc. 12. 19:11
 36/42 A kérdező kommentje:
35: De miért? Szerinted úgy kezdem az ismerkedést, hogy "helló, bocsi, te ugye szűz vagy?" Simán csak beszélgetek, aztán persze finoman puhatolózom. Általában elszólják magukat, de amúgy is, miért ne tennék? Van, aki simán elfogadja a tapasztaltságot, sőt örül is neki. Számomra viszont ez az azonnali visszavonuló jele. Nagyon tudatosan és nagyon elszántan kellene direkt hozzám közelednie. Erre szerinted úgy mégis mennyi az esély? :D
2015. márc. 12. 19:21
 37/42 anonim ***** válasza:

Akkor szerinted egy csomó csaj miért csinálja, hogy seggbe dugatja, kinyalatja magát, le$zopja a fa$zt, de a puncijába nem engedi, megőrizve ezzel a szüzességét, mert a többi úgyse vehető észre, és lazán azt mondja, hogy szűz (mert bizonyos értelemben az is)?

Tudod, hány ilyen van?... Több, mint gondolnád.

Barátnőmnek pl 17-18 évesen volt egy idősebb pasija.

Ő még akkor szűz volt. És elég naiv. A pasi kb ráerőltette a dolgokat (szopás, anál, és félig betette punciba.)

Barátnőmnek ez nem volt túl jó élmény, meg mivel csak félig volt benne, ő utána ezt mindenki előtt titkolta, szűznek vallotta magát, gyakorlatilag csak én tudtam.

És a pasi, akivel először normálisan, az is úgy tudta, hogy szűz.

2015. márc. 12. 19:31
 38/42 A kérdező kommentje:
37: Ilyen esetben a boldog tudatlanság állna fenn. De ha valaha kiderülne róla ez, akkor én hagynám ott, hogy vissza se néznék. Már pedig tuti kiderülne, előbb-utóbb.
2015. márc. 12. 20:08
 39/42 anonim ***** válasza:

De akkor már te sem lennél szűz, tehát már jogod se lenne elvárni, hogy a következő lány az legyen...

És itt borul a dolog.

2015. márc. 12. 20:10
 40/42 A kérdező kommentje:
39: Nyilván onnantól meg a magány, a teljes egyedüllét. Beköltözöm egy barlangba vagy egy lakatlan szigetre vagy tudja fene, de az biztos, hogy olyan lánnyal tudatosan sosem feküdnék össze, akiben már volt valaki. Onnantól számomra gusztustalan és visszataszító egy lány, akárhogy is nézzen ki külsőre.
2015. márc. 12. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!