Szűzként én csak szűz lánnyal tudnám elveszteni. Ez miért lenne baj?
Én csak 3 éve vagyok a barátommal, de már a jövőnk egy része megtervezett. Mindketten elsők voltunk egymásnak. Ez tényleg csodálatos dolog és én mindenkit tisztelek, aki így van ezzel. Azokat is akik komoly kapcsolatba vesztették el és esetleg már szakítottak a barátjukkal, bárhogy is legyen, mindenki ember.
Csak azokat ítélem el, akik a buliban fűvel-fával kavarnak. Az szerintem is undorító, de egy nem szűz lány igenis értékes.
Az egyik értékemnek azt is tartom, hogy a barátomé lehetek, hogy az övé vagyok és boldoggá tesz. Nekem ez nagy érték és mindenkinél becsülendő a szerelem.
Majd ha megismered ezt az érzést egy világ omlik össze benned.
Továbbá nézd meg a boomerang című filmet. A férfi ott is elvárásokkal él egy nő felé és aki épp megfelelt neki, az cseszi át.
Mintha egy szűzlány megcsalna. Miközben lehet akinek már volt párja, életed végéig hűséges maradna hozzád.
Minden SZEMÉLYISÉGFÜGGŐ, nem pedig attól függ, hogy szűz -e valaki vagy sem.
Kedves Kérdező!
Elolvastam az összes eddigi válaszod és be kell vallanom, hogy én is így gondoltam, mielőtt összejöttem volna a barátnőmmel.. Mi már lefeküdtünk, persze mindketten szüzek voltunk.
((Még mielőtt összejöttünk volna megkérdeztem a lányt, hogy volt-e már valakivel (össze se jöttem volna vele, ha igen). Szűz voltam és elvártam, hogy akkor a lány is legyen az..))
Én megértelek.. nekem se kéne (kellett volna) olyan lány, aki már több emberrel volt. ( több ember = 0 )
Viszont annyiban eltér a nézetünk, hogy ha esetleg (nem szeretném) a barátnőmmel szakítanánk.. és ugye akkor egyedül lennék. Én nem tekinteném magam elhasználtnak, viszont továbbra sem kéne olyan lány aki több emberrel volt.. ez az én véleményem.
A korom miatt is "válogathatok", hiszen még 20 sem vagyok.
Remélem megtalálod a párod, és sikeres lesz a párkapcsolatotok. Ha van kedved beszélgethetnénk erről, csak írj privátban :D
Annyira azért nem.. de pl. lennék 30éves, akkor már úgysem találnék szűz lányt.. Szóval akkor beleférne, ha mondjuk volt neki 1-2 előttem..
A koromban elvárom, hogy a "leendő" barátnőmnek én legyek az első, ennyi.
Utolsó:
Ha én szűz lány lennék, elvárnám ugyanezt a fiútól is.
(Még jó, hogy szűzzel vesztettem el...)
Olyat ne nagyon várj el mástól, akárhány éves is vagy, amit te magad nem tudsz megadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!