Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Részegen elvették a legszebb...

Részegen elvették a legszebb kincsem. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Mindig jól viselkedtem, a szüleim sosem engedtek sehova. Elmentem egy buliba ahol volt egy fiú aki tetszett. Azonban ő csak hülyített engem és a buli vége felé összejött az exével. Elkeseredtem és beittam nagyon. És egy fiú rám mászott és megtörtént. Húzott gumit, és egy hete meg is jött. De én azóta.. Meg akarok halni :'(

Mindenki rajtam röhög szánalmasnak érzem magam. Nem eszek, nem tudok tanulni nem tudok a szüleim szemébe nézni rettegek, hogy megtudják. Hogyan tovább?

2014. nov. 24. 14:53
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem tudtam ,hogy így fog hatni rám.
2014. nov. 24. 15:10
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

"Én csak azt nem értem, hogy minek iszik aki nem bírja?"

Azért, hogy boldogítsa azokat a pasikat akik bírják a piát.

2014. nov. 24. 15:12
 13/29 anonim ***** válasza:
75%

majd a következő jobb lesz, csak ne igyál.

amúgy mit számít az, h szűz vagy, vagy sem? nem kell ekkora feneket keríteni ennek sztem manapság, régen lett volna értelme, manapság sokszor előnyösebb, ha nem vagy az, nem?

2014. nov. 24. 15:13
 14/29 anonim ***** válasza:

Én elhiszem, hogy nagyon el voltál keseredve és ittál, de a pia ahogy iszod úgy hat, vagyis nem egyszerre húztál le valószínűleg egy üveg pálinkát vagy egy kannás bort, hanem apránként, vagyis érezned kellett hogy kezdesz tompulni......úgyhogy ez gyenge kifogás.

De ez már így esett, tanulj az esetből, és ne hátra hanem előre nézz.....legközelebb ne így próbálj vigasztalódni és nem lesz ilyen gondod.

Amúgy minden csoda 3 napig tart....majd elfelejtik, lépj tovább. #10

2014. nov. 24. 15:14
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
had röhögjenek...nem azzal és olyan körülmények között veszítetted el, ahogy a legjobb lett volna, de ezen már nem tudsz változtatni...röhögnek? min? sok 14 éves ingyen odadobja magát...igaz ha úgy nézzük te 18 évesen tetted ugyanezt, csak annyi a különbség te megbántad ők meg felvágna vele...ne foglalkozz velük...és remélem tanultál az esetből...az élet megy tovább...az ember csinál hülyeségeket és nehogy azt hidd, hogy ez volt az utolsó...de ha látják, hogy téged ez zavar akkor csak azért is fogják csinálni...a szüleidnek mond el mi történt...nem lesz egyszerű beszélgetés, de ők is voltak fiatalok, megértik...ha szükséged van rá akkor keress egy olyan srácot aki szeret, tisztel és megbecsül...
2014. nov. 24. 15:14
 16/29 anonim ***** válasza:
84%
Mit iszol? Sunáználak!
2014. nov. 24. 15:20
 17/29 anonim válasza:
58%
Ha túlságosan berúgtál de keveset ittál akkor akár még bele is rakhattak valamit az italodba.Akár így akár úgy legközelebb óvatosabb légy és annyit igyál amennyit pont elég.A srácot meg simán feljelenthetnéd nemi erőszakkal.
2014. nov. 24. 15:32
 18/29 anonim ***** válasza:
aztán, hogy az alkohol a legális a fű meg kemény drog
2014. nov. 24. 15:38
 19/29 A kérdező kommentje:
Már bánom, hogy ki írtam ezt a kérdést :-( jól jött volna egy-két jó szó
2014. nov. 24. 15:49
 20/29 anonim válasza:
bocs komolyan kérdezem, mit bántál meg vele? azt amit "elvettek" tőled? mivel lettél más ember? Mi változott meg az életedben,azonkívül, hogy nem vagy szűz. Mi az amivel kevesebb lettél?
2014. nov. 24. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!