Részegen elvették a legszebb kincsem. Hogyan tovább?
18 éves lány vagyok. Mindig jól viselkedtem, a szüleim sosem engedtek sehova. Elmentem egy buliba ahol volt egy fiú aki tetszett. Azonban ő csak hülyített engem és a buli vége felé összejött az exével. Elkeseredtem és beittam nagyon. És egy fiú rám mászott és megtörtént. Húzott gumit, és egy hete meg is jött. De én azóta.. Meg akarok halni :'(
Mindenki rajtam röhög szánalmasnak érzem magam. Nem eszek, nem tudok tanulni nem tudok a szüleim szemébe nézni rettegek, hogy megtudják. Hogyan tovább?
"Én csak azt nem értem, hogy minek iszik aki nem bírja?"
Azért, hogy boldogítsa azokat a pasikat akik bírják a piát.
majd a következő jobb lesz, csak ne igyál.
amúgy mit számít az, h szűz vagy, vagy sem? nem kell ekkora feneket keríteni ennek sztem manapság, régen lett volna értelme, manapság sokszor előnyösebb, ha nem vagy az, nem?
Én elhiszem, hogy nagyon el voltál keseredve és ittál, de a pia ahogy iszod úgy hat, vagyis nem egyszerre húztál le valószínűleg egy üveg pálinkát vagy egy kannás bort, hanem apránként, vagyis érezned kellett hogy kezdesz tompulni......úgyhogy ez gyenge kifogás.
De ez már így esett, tanulj az esetből, és ne hátra hanem előre nézz.....legközelebb ne így próbálj vigasztalódni és nem lesz ilyen gondod.
Amúgy minden csoda 3 napig tart....majd elfelejtik, lépj tovább. #10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!