Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ettől teherve eshet?

VálaszolóVálasza kérdése:

Ettől teherve eshet?

Figyelt kérdés

1 hete megujjaztam a barátnőm, még szúz, de élvezte, mondta nagyon jól csináltam, de most rosszul van, fáj a feje, a hasa és péntekre várja. Most teherbe eshetett, vagy csak rosszul van, vagy betegség? Attól félünk, hogy aznap igaz nem vertem, de az előző nap igen, és a körmöm alatt maradhatott sperma, vagy ilyesmi, de előtte is mostam kezet, meg azelőtti nap fürdötem.

16/F

2014. szept. 22. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Neeeeeeem. Semmi esélye. Mielőtt megjön van, hogy én is furán vagyok. L
2014. szept. 22. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi lesz veletek ha az első alkalom után gyógyszeres, gumis és kirántós védekezések után is? Akkor is terhesnek hiszed majd?

Ettől nem lehet terhes, főleg ha már mostál kezet.

Akibe teljesen beleélveznek sem biztos, hogy elsőre teherbe esik, persze védekezni kötelező!

2014. szept. 22. 21:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, én sem gondoltam, hidd el, de a barátnőm teli ordibálja vele a fejem, de megnyugodtam :) Köszi szépen
2014. szept. 22. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Későbbiekre: A 2es által kirántós védekezést kerlek meg se hald, hülyeség, nem nevezhető védekezésnek... O.o ;) :D
2014. szept. 22. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, 2 éve van szexuális életem, egyszer nem használtam azt a módszert, mert nem biztonságos.

Az előbbivel csak arra akartam célozni, hogy gyógyszert szed a lány, a férfi felhúzta magára a gumit szex közben, de ez még nem elég védekezés ezek mellett a férfi mielőtt elélvezne, még ki is fogja rántani annyira rettegnek és még ezek után is megkérdezik, hogy terhes-e a lány.

NEM AJÁNLOTTAM SEMMILYEN KIRÁNTÓS MÓDSZERT? MERT ÖNMAGÁBAN NEM BIZTONSÁGOS.

A szövegem egy kisebb gúny volt afelé, hogy ami szinte lehetetlen, attól nem kell rettegni!

2014. szept. 22. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!