Nem tudom elveszíteni a szüzességem! Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve :' (
Évek óta szenvedek emiatt... 20 éves lány vagyok, és SEMMIT, de abszolút semmit nem lehet a hüvelyembe dugni, mert elképesztően fáj! Az is fáj, ha valami csak a bemenetnél van... én olyankor már úgy érzem hogy mélyen bennem van, pedig semennyire sem :( Mit tegyek? Nagyon depressziós vagyok emiatt :( Másnak legalább az ujjazás sikerül, nekem még az sem! Rettenetesen fáj, holott még bent sincs a hüvelyemben :'(
Idióta válaszok nem érdekelnek, ha valakinek kérdése van még, nyugodtan írja, csak segítsetek! :(
Első: mik lennének azok?
A többi választ köszönöm! A nőgyógyásztól nagyon félek, egyszer voltam 13 évesen, amikor 1 hónapig nem múlt el a menzeszem, és nagyon fájt amikor -próbált- benyúlni, azóta rettegek! :( Ha elvágják, akkor elaltatnak? Másképp nem tudnám túlélni....
Nincs más választásod. Ez ellen tenni kell valamit, ha csak nem akarod szűzként, kapcsolat nélkül leélni az életedet.
Irány az orvos!
Ugyanazt tanácsolnám, amit Paul Tailor.
A szűzhártyának nagyon sokféle típusa van. Lehet, hogy a tiéd nagyon vastag és rugalmatlan, és nagyon pici rajta a nyílás.
Egy szakorvos helyi érzéstelenítéssel be tudja metszeni, ha szeretnéd ezt a megoldást választani.
Ezen a fórumon is olvastam olyat, hogy valakinek már eleve felhívta rá a nőgyőgyász a figyelmét, hogy komolyabb nehézségre és fájdalomra számíthat az első szeretkezésnél, de van orvosi segítség, ha azt választja.
A lány azt írta, hogy ő mindenképpen a szerelmével szerette volna, de miután az első öt "kísérlet" komoly fájdalommal járt, és eredménytelenül végződött, belátta, hogy igaza volt az nőgyógyászának, és végül igénybe vette az orvosi segítséget.
Amúgy megnézted magadnak tükörrel, hogy milyennek látod a szűzhártyádat? Nőgyógyásznál jártál már valaha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!