12-évesen el lehet veszteni a szüzességedet?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 19:54
2/38 anonim válasza:
Azt minden korban el lehet veszíteni, legyen valaki 12(ennél lentebb még nem teljesen fejlődik ki a nő testileg) vagy 46. Várj türelmesen, ezzel óvatosan kell bánni, lelkileg és testileg is késznek kell rá lenni.
3/38 anonim válasza:
Ugyanannyira, mint megtanulni helyesen írni.
4/38 anonim válasza:
Lehetni lehet. De akinek esze van az nem veszíti el 12 évesen.
5/38 anonim válasza:
Persze,egyik volt osztálytársamnak sikerüllt,még majdnem gyerek is lett belőlle...
6/38 anonim válasza:
a törvény bünteti ha már a másik fél elmúlt 14 éves
7/38 anonim válasza:
ÚÚh, nekem akkor még a menzeszem sem volt meg. Magyarul még testileg sem voltam "kifejlett".
8/38 anonim válasza:
201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
9/38 anonim válasza:
Az én szüzességemet már nem veszthetem el 12 évesen, csakhogy pontosan a kérdésedre válaszoljak.
10/38 anonim válasza:
hajrá.legyen belőled is r*banc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!