Sarah200 kérdése:
Mit tegyek ha a pasim farka túl nagy?
Figyelt kérdés
Eleinte tetszett de most már nem esik jól. Kis termetű lány vagyok és talán ott lent is szűkebb típus. Szeretem de a mindennapi szex már csak neki esik jól. Nem tudom mit tegyek 22/N2014. márc. 3. 18:22
1/20 anonim válasza:
Ne szexeljetek minden nap, nekem is elég nagy, volt, hogy ez miatt szakítottak velem...
2/20 anonim válasza:
Mondd meg neki szerintem , hogy neked már nem esik jól... Jó természetesen nekünk férfiaknak az a jó , ha minél több alkalom nyílik arra , hogy együtt lehessünk , de ha ez neked nem jó így , akkor érthető. Üljetek le és beszéljétek meg :)
F/18
3/20 anonim válasza:
Ezt csak én nem értem?! Hogy függ össze az, hogy eleinte élvezted, majd beszūkūtél.. wat?
4/20 anonim válasza:
mekkora az a túl nagy? nem lehet, hogy nem vagy nedves?
5/20 A kérdező kommentje:
Igen lehet beszélnem kellene már vele. De szeretem és tudom hogy a férfiak több alkalmat keresnek a szexre és nem tudom hogy mit szólna ha megmondanám neki hogy gondolom vagy érzem a dolgot.
2014. márc. 3. 18:34
6/20 anonim válasza:
Hmmm az "eleinte tetszett" mit jelent? Mert ha eddig befért, és élvezted is, akkor most szerintem inkább rágörcsölsz, rászoritasz, azért nem jó.
7/20 A kérdező kommentje:
Előtte volt már 1 barátom akinek nem volt túl nagy. És hogy neki nagy van ez felizgatott.
2014. márc. 3. 18:41
8/20 anonim válasza:
Értem. Tehát az övé sosem fért el kényelemesen.
Sokat nem tudsz tenni, majdnem semmit.
Talán annyi, hogy sokkal több előjáték, és ujjal folyamatosan tágit az előjáték során, és plusz sikositó alkalmazása. Sokat tud segiteni, de nem tudom mennyire lesz megoldás hosszú távon.
9/20 anonim válasza:
Hosszú hosszú beszélgetés :D
A hosszú előjáték, síkosító segíthet, vagy ha finomabban bánik Veled kicsit
10/20 anonim válasza:
Ez is gond már ha nagy?? Eddig azt hittem, hogy a kicsi és vékony 12-13cm-es mikropéniszekkel van problémátok?!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!