Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiúknak manapság elsősorban...

A fiúknak manapság elsősorban csak a lányok teste kell?

Figyelt kérdés

Magyarországon születtem de részben török származású vagyok és azt vettem észre, hogy itt egyszerűen képtelenek a fiúk lányra várni akár pár hetet is.Mindenki azt mondja, hogy a cipőt is felpróbálod, mielőtt megveszed. Mintha kizárólak csak szex alapján döntenének az emberek.

Nem mondom, hogy az ottani rendszer sokkal jobb, de abból a szempontból emberségesebb, hogy a nőket a belső értékeik alapján ítélik meg, a kapcsolatok mozgatórugója az összetartás és a szeretet és ha a két fél lelkileg összepasszol, akkor a szex is jól fog működni (egyesek majd biztos jönnek azzal, hogy attól még nem biztos, hogy passzolnak az ágyban, biztos van ilyen is, de zömmel mégis boldog házasságok vannak, vajon miért? ). Sokszor gondoltam rá, hogy biztos mi csináljuk jól?

2014. febr. 18. 22:10
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
0%
Ja oké, szóval akkor csakazért legyek egy nővel, mert tud szülni? Ööööö..asszem erre majdnem az összes képes..akkor végülis mindegy, hogy ki, nem? Ja és ha megszült, utána mehet is, isten hírével, hiszen elvégezte a szerepét. :D
2014. febr. 18. 23:22
 22/43 A kérdező kommentje:
hát ehhez inkább no comment :D
2014. febr. 18. 23:26
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Nanana...

Valahol igaza van az előttem szólóknak és a Kérdezőnek is, de nem kell itt háborút szítani! :)

Én úgy látom arról van szó, hogy lényegében mind emberek vagyunk. Keresünk valamit, néha eltévedünk, elesünk, rájövünk, hogy mégsem a jó irányba tartunk vagy nem a megfelelő személy oldalán. Jó dolog ez a szex, bizonyára tud adni valamit, de ez nem elég. Mindenkinek szüksége van arra, hogy akinek átadja magát, tisztelje és megbecsülje. Mit tud adni egy Nő? És egy Férfi mit? Lényegében nem ez a kérdés, mert felsorolhatnánk bármilyen tárgyi dolgot... de amit a másik fél adni tud, az önmaga. Ehhez pedig érzésekre van szükség, különben ugyanolyan tárgyiasult, elhasznált és félredobott része lesz az életünknek, mint bármi más, ami nem adta meg azt, amire igazán vágyunk. Kár általánosítani, mindenki tudja, hogy a világ sokat változott és nem feltétlenül pozitív irányba. De tényleg annyira lehetetlen lenne kihozni ebből a legjobbat? Mondjuk együtt és nem egymás ellen...

2014. febr. 18. 23:32
 24/43 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező mennyi idős vagy ?

Mert ha nagyon fiatal akkor főleg jellemző ez a fiatalokra .

Én 28F vagyok és nem a test a lényeg hanem az összhatás (természete,viselkedés,..) nekem ezek nagyon fontosak hosszútávra . Lehet felőlem egy Nő nagyon csinos ,ha nem szívesen lennék a közelébe akár 1 órát is mert kibírhatatlanan modora van.

Van pár Nő ismerősöm akikkel jó bartásába vagyok dumálgatunk ,de nem tudnám elképzelni magam vele a magánéletbe .

2014. febr. 18. 23:58
 25/43 anonim ***** válasza:
ő a török nők mennyei élete....
2014. febr. 19. 00:03
 26/43 anonim ***** válasza:
Nem azért, de a gyereked/gyerekeid is tojhatnak rád öregkorodban. Az semmire sem garancia.
2014. febr. 19. 09:07
 27/43 I.Love.Myself ***** válasza:
100%
A magyar férfiak egyszerűen működnek. Ha nem dobod oda magad,bármilyen udvarlás/unszolás ellenére sem,tartanak valamire,és akkor van esélyed egy kapcsolatra. Minden egyéb csak futó kapcsolat és ezekből 1:1000-hez az esély hogy kialakul bármi is.
2014. febr. 19. 10:28
 28/43 A kérdező kommentje:

23:28

22 éves vagyok, tehát azért már megtapasztaltam néhány dolgot az életben. Én is észrevettem, hogy ez a fiatalabb korosztályra jellemző, csak sajnos a férfiak egy része még huszonévesen is elég gyerekesen viselkedik ezen a téren. Én úgy érzem magam, hogy ennyi idősen már megértem a családalapításra, tudom hogy még sokak szemében fiatalnak tűnök ehhez, de én ilyen vagyok. Minek várjak 30 éves koromig vele, ha már most készen állok rá? Csak sajnos a velem egykorúak még mindig menekülnek a felelősség elől. Talán egyeseknek túl nagy "falat" lennék, hiszen nem adom könnyen magam, azokat a kapcsolatokat, hogy "járjunk, aztán a jövőben lesz ami lesz" nem tolerálom. Tudom, hogy a könnyűvérű lányokkal soha nem fogom tudni a versenyt felvenni és tisztában vagyok vele, hogy emiatt lehet hogy egyedül maradok, de ezt vállaltam, ez volt a döntésem.

2014. febr. 19. 11:58
 29/43 A kérdező kommentje:

00:03

Itt nem a török nőkön van a hangsúly

2014. febr. 19. 12:00
 30/43 anonim ***** válasza:
nem itt a magyar faszikon. akkor menj vissza feketetörökországba, ott lehet jó élet lesz. ide még egyszer nem jönnek. alig tudtuk visszazavarni őket.
2014. febr. 19. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!