Ha 14 évesen vesztettem el a szüzeségem méghozzá azzal akibe szerelmes vagyok, az szánalmas?
Az a szánalmas, ahogy elkezdenek itélkezni erkölcs huszárok.
Ahogy többen is leirták már, a régen ekkor mentél férjhez (pontosabban adtak férjhez), de a fél világon most is ez a szokás. Még azt sem tudom mondani, hogy maradi ez a gondolkodás, mert régen pont ez volt a normális :)))
Nevezzük korlátoltnak.
Kérdező:
Az a lényeg, hogy szeretted akivel voltál, és remélhetőleg védekeztetek is.
Még egy gondolat: Az érettség nem életkor kérdése, vagy testi fejlettségé, hanem mentális kérdés. Válogasd meg kinek a véleményére hallgatsz, és a döntéseidet másoknak ne engedd kritizálni/megitélni. Viszont válassz bölcsen barátokat, és rájuk hallgass, de legalább fontold meg amit mondanak :)
Nem én pontozgatok,de de nem hinném,hogy valakit az alapján kell megítélni,hogy mikor veszítette el a szüzességét!
Nem lehet,hogy az ilyen "előítéletesek" azok, akiknek a "luk" a központ?
Lányként sem lesz értéktelenebb.
Nem értem ezt a 19. századot a fejekben...
Mint már volt róla szó, ez nem új találmány. Sőt.
Ha már itt tartunk az a kulturálisan meglepő, hogy nem ennyi idősen él nemi életet,hanem később.
Az igazi újdonság viszont az, hogy eldöntheti kivel,mikor, és miért. Nem 14 évesen erőszakolja rommá a férje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!