Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon szeretem, de az elsőt...

Nagyon szeretem, de az elsőt Mikor?

Figyelt kérdés
Félek, hogy csak arra menne és utána otthagy. Fél éve járunk a barátommal aki 1évvel idősebb tőlem persze már nem szűz, de én igen és már nagyon le akar feküdni velem. Fáj az első? Mijen pozíciót tudtok amiben nem fáj? Fiúk: hogy szeretitek a kényeztetést? Hogy kezdjem?

2013. nov. 26. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amíg félsz attól, hogy otthagy, addig nem szabad. Akkor szabad, ha már igazán bízol benne. Fél év szerintem kevés. Főleg a te korodban, gondolom 17-nél kevesebb vagy.
2013. nov. 26. 22:30
 2/7 A kérdező kommentje:
16vagyok.
2013. nov. 26. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Azért fog otthagyni mert nem fekszel le vele. Legalábbis én dobtam már ezért nőt, pedig odáig voltam érte. Mondjuk nem olyan fiatalon mint ti vagytok, hanem 20éves kor elmúltával azért már vannak igényei az embernek.
2013. nov. 26. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok:

Na tessék! 16 év..., határeset. Én mindenesetre a helyedben várnék vele. Valamint nem ilyen oldalon tudakolnám, milyen az első együttlét (valószínűleg láttad, milyen megbízhatatlan némelyikük), hanem mondjuk tini oldalon néznék körül, ha kérdéseim támadnak. Ajánlom a kamaszpanasz oldalt, ott kérdéseket is tesznek föl fiatalok ezzel kapcsolatban.

Hármas válaszoló:

Ne biztasd már olyanra, amitől fél, te idióta... Húsz éven fölül, az más, viszonyt ő még bizonytalan.

2013. nov. 26. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:

És még mindig az első válaszoló vagyok (a hármas válaszolóhoz kapcsolódik):

Ha ott hagy, nem neked való volt. Egy fiú, aki tényleg szeret, és nem csak dugni akar, hanem szeretkezni, megvárja, amíg felkészülsz rá. Főleg, ha még szűz vagy. Hiszen benne van a szóban: SZERETkezni.

2013. nov. 26. 22:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot!
2013. nov. 26. 22:52
 7/7 A kérdező kommentje:
A kamaszpanasz oldal nem sokat segített. Sőt semmit. De azért köszi.
2014. márc. 22. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!