Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13 éves vagyok. Mi legyen?

13 éves vagyok. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Van egy fiúbarátom akit nagyon regota ismerek. ő 16 eves. Kiterveltuk hogy osszefutunk,de szornyen rossz ido volt. Mondtam hogy jojjon at,nezzunk valami filmet vagy kockuljunk.atjott.

Betolt a szobámba,ledobott az ágyra,rámfeküdt és lefogott. (eleg izmos,en pedig eleg gyenge) nembirtam mit tenni. Elkezdte harapni a nyakam.ez nekem annyira jo erzes volt hogy nemtudtam mozdulni,mert eloszor azthittem nem gondolja komopyan.amikor levette nagyongyorsan a gatyam,polom ugy hogy en loktem teljes erobol el magamtol,o tovabb fogott,nembirtam mozdulni,csapkodtam de semmi.levette a gatyajat es a polojat es en ugye szuz voltam meg,ugyanugy utottem stb..de semmi. Berakta. Iszonyatosan fajt,tovabb fogta a kezeim,szoritott.egyszercsak annyit sugott a fulembe:'megvagyunk'. Felallt feloltozott es vart hogy menjunk ki,merthogy elallt az eso.sírva kisertem ki a buszhoz,nemtudtam mi volt ez..azota nm beszelunk.

Nemtudom mit tegyek..nem akartam ilyen hamar..ez eroszak volt? Mit tegyek? 1hete tortent,azóta is csak sírok.pánikbeteg vagyok.

2013. jún. 14. 23:32
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
92%
Ez nemi erőszak és kiskorú megrontása, szólj a szüleidnek.
2013. jún. 14. 23:34
 2/31 A kérdező kommentje:
Nekik semmi keppen sem akarok szolni! Nem akarom hogy apu ebbop balhet csinaljon..nemakarom hogy mindenki arrol beszeljen hogy engem 13evesen megfektettek.
2013. jún. 14. 23:36
 3/31 anonim válasza:
100%
atyaég!!! szüleiddel azonnal a rendőrségre!! oO
2013. jún. 14. 23:36
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem megfektettek hanem megerőszakoltak, áldozat vagy értsd meg és a srácnak viselnie kell a büntetőjogi következményeket.
2013. jún. 14. 23:37
 5/31 anonim ***** válasza:
beléd élvezett ráadásul??
2013. jún. 14. 23:37
 6/31 anonim válasza:
100%
igaza van az előttemszólónak.. ez nema te szégyened hanem a "barátodé" aki képes volt ilyet tenni veled..
2013. jún. 14. 23:38
 7/31 anonim válasza:
aztak*rva evelin...
2013. jún. 14. 23:38
 8/31 A kérdező kommentje:

De itt ezt senki sem ertene meg,mindenki azt fogna fel hogy lefekudtunk es kesz.

Nem,nem elvezett belem. De nem volt rajta gumi. Csak berakta,2-3x lokott rajta mert mar annyira utottem hogy abbahagyta.

2013. jún. 14. 23:39
 9/31 anonim válasza:
100%
basszus ha elmész a rendőrségre és ott megvizsgál egy orvos akkor láttszani fog hogy erőszak és nemfognak ribancnak tartani...
2013. jún. 14. 23:41
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már hagyd, hogy megússzon egy megerőszakolást. Az ilyennek nevelőintézetbe a helye!
2013. jún. 14. 23:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!