13 éves vagyok. Mi legyen?
Van egy fiúbarátom akit nagyon regota ismerek. ő 16 eves. Kiterveltuk hogy osszefutunk,de szornyen rossz ido volt. Mondtam hogy jojjon at,nezzunk valami filmet vagy kockuljunk.atjott.
Betolt a szobámba,ledobott az ágyra,rámfeküdt és lefogott. (eleg izmos,en pedig eleg gyenge) nembirtam mit tenni. Elkezdte harapni a nyakam.ez nekem annyira jo erzes volt hogy nemtudtam mozdulni,mert eloszor azthittem nem gondolja komopyan.amikor levette nagyongyorsan a gatyam,polom ugy hogy en loktem teljes erobol el magamtol,o tovabb fogott,nembirtam mozdulni,csapkodtam de semmi.levette a gatyajat es a polojat es en ugye szuz voltam meg,ugyanugy utottem stb..de semmi. Berakta. Iszonyatosan fajt,tovabb fogta a kezeim,szoritott.egyszercsak annyit sugott a fulembe:'megvagyunk'. Felallt feloltozott es vart hogy menjunk ki,merthogy elallt az eso.sírva kisertem ki a buszhoz,nemtudtam mi volt ez..azota nm beszelunk.
Nemtudom mit tegyek..nem akartam ilyen hamar..ez eroszak volt? Mit tegyek? 1hete tortent,azóta is csak sírok.pánikbeteg vagyok.
De itt ezt senki sem ertene meg,mindenki azt fogna fel hogy lefekudtunk es kesz.
Nem,nem elvezett belem. De nem volt rajta gumi. Csak berakta,2-3x lokott rajta mert mar annyira utottem hogy abbahagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!