Egy nagy nőcsábásszal elveszíteni a szüzességet?
Most mégis mire várnál még?Egy minden téren átlagos srác is megteheti veled ugyanezt,végül is mindegy,nem?
Valamikor csak el kell veszíteni,senkire nem adnak garanciát,hogy veled éli le az életét.Élj a mának,főleg,hogy végre találtál olyat aki tetszik és vonzódsz hozzá,és viszont. Kell ennél több?
ha abban reménykedsz hogy majd veled marad, nagyot sérülsz.
ha úgy állsz hozzá, hogy ő egy szabad lélek, és te csak egy leszel a sok lány közül és hamar továbbáll, de ez téged nem fog bántani, akkor lépd meg
én belementem, nem terveztem semmit és érdekes, a srác esedezett hogy járjak vele, már komolyat akar, megunta a csak szexről szóló dolgokat stb.
én viszont nem akartam, pont mert így szerettem hogy ilyen vad, és teljesen elveszítette ezzel a varázsát.
Köszönöm a válaszokat.
Nem akarom hogy ez nagyon r*bancosan hangozzon, de már nyilvánvaló hogy sokszor eszembe jutott hogy de jó lenne megtenni. Mert azért a hormonok megvannak bennem, szeretném. Eddig nem találtam olyan srácot akivel kölcsönös lett volna a vonzalom, főleg nem ennyire.
Nyilván nem fogom vele megtenni mostanában (mondjuk már 2,5 hónapja randizgatunk) de ha így haladunk én szeretném.
MMMmm... egybe lerántom rólad a ruhát, te kis szaftos kolbász, végignyalom a tested, mint egy jégkrémes papírt,és amikor beléd hatolok, a puncikád már olyan lucskos lesz az izgalomtól,hogy nem is érzed ahogy átszakad szűzhártyád.
Aztán kidoblak az első kukába mint egy használt kotont, aztán megyek a következő ribancért8===D--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!