Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy nagy nőcsábásszal elveszít...

Egy nagy nőcsábásszal elveszíteni a szüzességet?

Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, én is neki. Tudom róla hogy sok barátnője volt, olyan is akivel csak szexról szólt a kapcsolatuk. Amúgy vonzó nekem, kedves hozzám, nem siettet semmit, kedvelem. De van bennem egy olyan érzés, hogy megteszem vele és ki tudja mi lesz. Vagy velem marad, vagy csak a szexre megy, és tovább lép. Tudom hogy nagyon tetszem neki és akar engem. Érdemes egy ilyen sráccal megtennem? 23 éves lány vagyok, tehát nem kamasz...
2013. márc. 28. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb bakit követed el, ha megléped. Ugyanis majd ha megutálod, mert átcseszi a fejed, akkor a vele kapcsolatos élményekre fogsz emlékezni egy életen át. És nem jóérzés fog eltölteni, hanem undor.
2013. márc. 28. 16:35
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Most mégis mire várnál még?Egy minden téren átlagos srác is megteheti veled ugyanezt,végül is mindegy,nem?

Valamikor csak el kell veszíteni,senkire nem adnak garanciát,hogy veled éli le az életét.Élj a mának,főleg,hogy végre találtál olyat aki tetszik és vonzódsz hozzá,és viszont. Kell ennél több?

2013. márc. 28. 16:36
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

ha abban reménykedsz hogy majd veled marad, nagyot sérülsz.

ha úgy állsz hozzá, hogy ő egy szabad lélek, és te csak egy leszel a sok lány közül és hamar továbbáll, de ez téged nem fog bántani, akkor lépd meg

én belementem, nem terveztem semmit és érdekes, a srác esedezett hogy járjak vele, már komolyat akar, megunta a csak szexről szóló dolgokat stb.

én viszont nem akartam, pont mert így szerettem hogy ilyen vad, és teljesen elveszítette ezzel a varázsát.

2013. márc. 28. 16:43
 4/10 ASOT ***** válasza:
35%
2-esnek igaza van
2013. márc. 28. 16:44
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem akarom hogy ez nagyon r*bancosan hangozzon, de már nyilvánvaló hogy sokszor eszembe jutott hogy de jó lenne megtenni. Mert azért a hormonok megvannak bennem, szeretném. Eddig nem találtam olyan srácot akivel kölcsönös lett volna a vonzalom, főleg nem ennyire.

Nyilván nem fogom vele megtenni mostanában (mondjuk már 2,5 hónapja randizgatunk) de ha így haladunk én szeretném.

2013. márc. 28. 16:57
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen sráccal ne kezdj!Csak meghúz és ott hagy a francba.Egy leszel a sok csaj között,akiket megdugott.
2013. márc. 28. 17:08
 7/10 anonim ***** válasza:
96%
Te tudod, hogy mekkora értéket tulajdonítasz a szüzességednek. Ha nem annyira fontos számodra, akkor tedd meg, hiszen vágysz rá, azonban ha fontos neked, akkor keress olyat, akinél nem csak pár (vagy csak egy) dugásra vagy jó.
2013. márc. 28. 17:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
megértem hogy elakarod veszíteni meg vágysz rá,de ne egy ilyennel tedd meg
2013. márc. 28. 17:31
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

MMMmm... egybe lerántom rólad a ruhát, te kis szaftos kolbász, végignyalom a tested, mint egy jégkrémes papírt,és amikor beléd hatolok, a puncikád már olyan lucskos lesz az izgalomtól,hogy nem is érzed ahogy átszakad szűzhártyád.

Aztán kidoblak az első kukába mint egy használt kotont, aztán megyek a következő ribancért8===D--

2013. márc. 28. 17:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászóló szerintem Te a recskán és guminőn kívül nem ismersz mást. Nem hallottál még a nők tiszteletéről? Szegény anyád, sajnálom, hogy egy ilyen embert hozott a világra, valamiről a szülők sem tehetnek.. Ásd el magad mert egy nagyokat mondó, SZÁNALMAS kéjenc vagy. És ezt mint nő mondom, hogy szerintem előbb halna ki az emberiség, mint hogy egy normális lány bottal megpiszkáljon.
2013. máj. 28. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!