Lányok titeket zavarna ha a barátotok mér nem lenne szűz? én 16 ő 17
Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 15:38
1/6 anonim válasza:
Engem inkább az zavarna, ha szűz. Mármint ha én is az vagyok. Jó, ha a lány rá tudja bízni magát a fiúra.
2/6 anonim válasza:
engem az zavarna ha még szűz lenne. gondolom te még az vagy, úgyhogy örülj neki hogy így van, legalább neki van már némi tapasztalata ha nem is sok, kevésbé lesz ügyetlenkedős az első, gördülékenyebb lesz. 20L
3/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem! Sőt örülj neki hisz ő már tapasztalt:) így neked is könnyebb lesz. CSAK VÉDEKEZZETEK!!!!!!!
4/6 A kérdező kommentje:
köszy a komikat!!
még nyugodtan írhattok
2009. szept. 20. 22:11
5/6 anonim válasza:
Engem nem zavarna ha nem lenne szűz, sőt örültem is hogy olyanra bízhatom magam aki többé-kevésbé de jártas benne!
6/6 anonim válasza:
sztem egyikse gáz...ha szűz ha nem
ha már nem szűz akk jobb hogy tapasztalt, de lehet többet is vár el bár ha tudja h neked ez az első nem elsz gááz:D
ha meg a párod is szűz sztem tökjó, nekem is ilyen volt...nem mondom azt hogy vicces volt az első, de összehoztuk, jó élmény volt nagyon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!