Gáz hogy még szűz vagyok?
19 éves leszek nemsokára, egyre jobban zavar hogy még szűz vagyok, főleg úgy hogy a haveroknak barátnőik vannak, és már rég nem szűz egyik sem.
Igazából attól félek hogy egyre nehezebb lesz..
egy 19-20 éves lány/nő nem arra vágyik hogy szerencsétlenkedjen vele a fiú az ágyban.
Nagyon gáz? tényleg egyre nehezebb lesz?
yep, megnyugtató válasz érkezik
nem baj, majd szerzel valakit, de csak poénból (értsd: nem szerelemből) senkivel se feküdj le!! az a 21. század mocskossága!
Te se vagy érett még komoly kapcsolatra. Ha a barátnőd/szerelmed lenéz téged, csak mert szűz vagy, küldd el a fenébe, az ilyen ember mást nem érdemel. Inkább olyasvalakinek add oda, aki tényleg megérdemli és megérti, valamint hagyja, hogy sokat gyakorolj :)
19/F (szűz)
Kb mostanában lesz "gáz" hogy már felnőtt vagy,és még mindíg.
Az a baj,hogy mindíg van miértje.Pl lehetsz iszonyat csúnya,vagy nagyon válogatós,vagy valami a természeteddel van,amiért nem kellesz senkinek.
Itt sok a szűz pancser,aki 20 felett is "büszke" magára és a sikertelenségére és úgy adja elő,mint ha ő döntött volna így...
2. természetesen nem egy éjszakás kalandra vágyok, ha az lenne a cél akkor szinte bármelyik buliban van rá "olyan" lány .. (nem akarom megbántani őket a k*rva kifejezéssel)
komoly kapcsolatot szeretnék, és úgy az első alkalmat...
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy létezik olyan fiú, aki komoly kapcsolatra vágyik, és ne tetszene neki, hogy szűz vagy! :)
Tehát nem gáz! ;)
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!