Miért kell szégyelni?
Én 19 éves vagyok és még szűz:)
Ez számomra egy érték,amit ki kell érdemelnie annak aki elveszi majd...szerelem alapon:):)
És nem szégyellem
Sőt büszke vagyok magamra:):)
körülöttem már senki sem szűz(olyanok is sajna:()
valszeg mások azért szégyellik,mert az a divat most h 16 évesen már mindenkinek túl kell esnie az elsőn...
Én nem tartozom ebbe bele:D
várom a megfelelő alkalmat:)
19/L
a csajoknál ott van az,hogy ártatlannak tűnik,megvan benne a "kislányos" báj.(csak azért mondom így,mert én spec szeretem ezt:D)De ha egy pasi szűz 17-9 évesen,akkor ez kísérteni fogja egy jóideig.
de a témára visszatérveén is szűz vok:( =>hozzáteszem 14 éves.De szexközelben!
Az a helyzet, hogy nem értem az ilyen kérdéseket. Ebben a korosztályban mozgok, amit leírtál és a többség (akiket én ismerek) szűz. És nem is szégyenlenek benne semmit. Sokakat a kíváncsiság, vágy hajt, de ettől függetlenül nem szégyenlik azt. Ez a "senki se szűz 16 évesen már" felfogás szerintem a neten terjedt el. Mondani, meg írni lehet bármit.
Sárky
nekem volt egy osztálytársam aki kb 13 éves volt mikor elvesztette. szerintem ez szánalmas, akkor abban a korban azt se tudja mit csinálnak, akkor minek?(na persze az is szép aki lefekszik egy 13 évessel...)
én 16 vok most, és most van már 5 honapja egy párom, nagyon szeretem, és nekem ö volt az elsö. kb 3 hónapja... jó el lehet itélni h ennyi évesen,ien korán stb... de én nem azért tettem h "végre vége legyen" meg mert "ciki"
szerintem mindenki büszke lehet rá ha 18 19 évesen szüz. és am meg kit érdekel mit mondanak a többiek? ez mindenkinek a saját személyes döntése, ha valakit kicikiznek emiatt, az magyarázza csak meg az illetönek h mien buta, és h ö az éretlen, nem az aki nem vágja hanyatt magát széttett lábakkal egy álló fütyinek...
részemröl ez van:D
Az én társaságomban mindenki tudja mindenkiről hogy szűz-e vagy sem... vannak szüzek és nem szüzek, de minket nem igazán érdekel, senki nem kezeli máshogy őket. :) Én elég fiatalom veszítettem el, de NEM divatból..szerettem valakit, és érettnek éreztem rá, és ma is tudom hogy akkor olyan döntést hoztam amit soha nem fogok megbánni, mert nekem Vele kellett elveszítenem. Azóta nem szerettem senkit se annyira mind őt. :)
Tényleg van sok fiatal aki divatból veszíti el, ez nekem is szánalmas.. de nem kell általánosítani, mert nem mindenki ilyen.
Ha most szűz lennék, akkor sem bánnám, sőt büszke lennék rá, és mindenképpen annak az embernek tartogatnám akit nagyon fogok szeretni. Nem érdekelne ki mit mondana :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!