Miért csinálja? Hogy zsarolhat pont ezzel? Mit csináljak, ha én is akarom?
Van egy elég jó fiú barátom,akivel az egész nyarat együtt töltöttük,lementem vele a balatoni nyaralójukba és örültem,hogy ennyi időt együtt töltünk,mert szerelmes vagyok belé már évek óta.De erről sosem beszélgettünk,mert ő népszerű és minden lány vele akar járni,ezért sok mindent meg is tesznek.Én pedig nem vagyok olyan,mint a barátnői,tök átlagos vagyok...
Viszont elkértem tőle az egyik memóriakártyáját és benne maradt a telefonomban,azzal pedig nem régen csináltam pár olyan képek magamról,ahol nincs rajtam valami sok ruha...Ezt teljesen elfelejtettem és törölni is akartam őket.Viszont tegnap eljött hozzánk és a kártya ki volt szedve a telómból és kérdezte,hogy kell-e még,én pedig nem figyeltem,csak mondtam,hogy nem,ő pedig eltette.Ma reggel írt egy sms-t,hogy menjek hozzájuk,mert beszélgetnünk kéne.
Megtalálta a képeket és mondtam,hogy törölje ki őket,erre azt mondta,hogy csak akkor,ha lefekszem vele,különben tesz róla,hogy a városba mindenki lássa a képeket.És ismerem,tudom,hogy képes rá.
De nem értem,hogy miért csinálja,hiszen bármilyen lány az övé lehetne...És a legrosszabb az,hogy vele akarok lenni,de még szűz vagyok és kicsit félek...
A gimnáziumban is osztálytársam lesz,nem szabadulok meg tőle annyival,hogy "majd látjuk egymást",mert minden nap találkozunk majd.
Először azt hittem,hogy csak viccel,de rájöttem,hogy nem.Mondtam neki,hogy ezt nem tenné meg,de akkor fel akarta tenni az egyiket a Facebookra és tudtam,hogy képes rá,alig tudtam leállítani.
A feljelentésnek sok értelme nincsen,mert 1.,a szülei elég gazdagok,vannak kapcsolataik és elintéznék,hogy ne legyen semmi nagy dolog az ügyből,2.,nem akarom,hogy ezt bárki megtudja és ha rendőrségi ügy lenne belőle,akkor ez kiderül.
Bugyi az volt rajtam,de más nem.
Igazából már a nyaralóban is csinált olyan dolgokat,amikből arra is következtethettem volna,hogy akar valamit,de lenyugtattam magam azzal,hogy elég nagy önbizalma van,mindenkinél lazán bepróbálkozik,miért pont velem ne tenné.Azt hittem,hogy csak véletlenül csinálja azokat,amiket csinált vagy csak hülyéskedik.
Az érzéseim ellen pedig nem tudok mit tenni,még így is szeretem,akármennyire genya...:(
akkor mond meg neki,hogy szereted.de nem a képek miatt.
És együtt akarsz lenni vele,de majd később.
De sok eszed van,hogy ezek után is szereted.
Amúgy meg ha felteszi a netre akkor is bűncselekményt követ el mivel nem vagy 18.És ha felteszi akkor jól megverik.
De továbbra sem vagy normális,hogy ilyen kis senkiházi köc*göt szeretsz
De ha elmondom neki,akkor félek,hogy mit fog reagálni,esetleg közli,hogy ő nem érez semmit,csak játszott végig...Nem akarom,hogy gyengének lásson most.
Az érzéseimről nem tehetek,már elsős korom óta folyamatosan bele vagyok zúgva,mindenben mellette álltam(még a legjobb barátnőmet is elveszítettem miatta,mert ő lefeküdt vele és a barátnőm nem bírta,hogy a sráccal lógok azok után,ami volt közöttük és mondta,hogy válasszak kettőjük között és én a fiút választottam),segítettem neki.Nem tudom,hogy miért,de ez van.
Az meg nem nagyon érdekelné,ha csinálnék róla képet,mert amúgy is szeret a figyelem középpontjában lenni,mindegy hogy mivel és nem visszahúzódó,mint én.
15 éves.
Tudom,hogy rossz ötlet volt fotózni magam,de csak egy hirtelen jött gondolat volt,el is felejtettem utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!