Hogyan lehet barátnőt szerezni?
Sosem volt dolgom még 1 lánnyal se és nagyon magányos vagyok :(
17/F

Szemetek vagytok! Azt hiszitek ti jobbak vagytok??? Végső elkeseredésében fordult ide! Ti meg kigúnyoljátok!!!
Kérdező. Kövesd az utasításaimat!
1. Lépj ki a WoW-ból!
2. Mondom lépj ki!
3. Nézz tükörbe!
4. Osztályozd magad külsőleg 1 - 10 között.
5. 5 pont felett kezdj el lányokkal beszélgetni. Mondj nekik szépeket és vicces dolgokat.
6. 5 pont alatt ülj vissza a géphez és menj fel lv85 -ig.
Nyomi...

Keresgélj az iskolában társkereső programokban, bulikban.
Ilyenkor kérd meg apukádat meséljen a csajozásról, hátha ő tud segíteni neked.
Szülőtől kérj segítséget,nem fog kinevetni, ezért ő szülő ,hogy segítsen neked.
Amúgy szegény gyereket meg kicsúfoltátok nem volt szép tőletek.
Sok szerencsét!
38F

Óh hát persze, máshogy se lehet érvényesülni a csajoknál csak ha te is átvedlesz gyökérbe.. gratulálok...
Kiaknázatlan lehetőségek vannak előtted, amit ki kell használnod. Nyilván vannak olyan csajok akiknek bejössz, hidd el, ahhoz pedig nme kell kőbunkónak átvedleni hogy érvényesülj. Néz körül társkeresőkön, vagy menj el 1-2 buliba először, ne a nagyágyúval kezd hogy végigjárod az összes klubbot, először még szépen szolidan 1-1 klub, ha megtetszik egy lány, menj oda hozzá, de ne lehajtott fejel szólítsd meg, hogy "huuu... izéé... ööö... szia! heheheheh" rögtön elküld a sunyiba, a csajok nem bírjak azokat a pasikat akik nem kommunikálnak velük nyitottan, a jó duma a fontos. Légy közvetlen a lánnyal, mértékletesen bókolgass neki, egyebek, hívd meg egy italra, etc.

Utolsó!
Info-elektrotechnika szakra járok, de a suliban vannak lányok, de azok nagy része foglalt a kimaradó maradék meg k faktoriális és nekem rendes csaj kell. Meg am. is most kerültem ide nem rég a suliba, nem ismerek senkit és 11. osztályos vagyok :(
3. válaszolónak pedig:
Te egy jó nagy gyökér vagy és elég szánalmas, hogy 100%-ban hasznos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!