Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet valaki terhes ha szűz...

Lehet valaki terhes ha szűz és csak úgy?

Figyelt kérdés
barátnőmmel sexeltünk análisan és nem jött meg neki 2 hónapja. Miért lehet? Koton nem volt rajtam. és csak hátulról csináltuk.
2008. ápr. 4. 14:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
jézusom! szüz a barátnöd és ti análisan szexeltek?? hmmm érdekes. am h érted h lehet e terhes csak ugy? a szentlélek nem szállta meg,a sperma belefolyhatott viszont a hüvelyébe.. Kicsi rá az esély,de ez is lehetséges. Vagy tul fiatal és még nem rendszeres a menstruácioja. azért egy teszt nem ártana
2008. ápr. 4. 14:29
 2/11 anonim válasza:
88%
Lehet Mária is így lett terhes:-) Jön az új Jézuska
2008. ápr. 4. 14:34
 3/11 A kérdező kommentje:
De hogy folyhatott be, mert benne voltam és csináltuk, és mikor már majdnem elmentem akkor abbahagytuk és kézzel fejezte be. Honnan folyhatott be hova?
2008. ápr. 4. 14:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szerethet téged az a lány! Én már 2 gyereket szültem a férjemnek, de az végbelem még mindig szűz. Szívből remélem, hogy nem vetted el egy életre a kedvét a szextől. Legalább kielégíted?? Mert az is lehet, valamelyikőtök kezéről került a puncijához a sperma. Lehet hogy akkor, mikor a csiklóját simizted neki.

Én a helyedben vennék egy terhességi tesztet neki, vagy kézenfognám és elkisérném nőgyógyászhoz. Csak azért, hogy mindketten megnyugodjatok.

2008. ápr. 4. 15:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak ugy terhes? Hogyan? Egyik reggel fel kel es csak ugy terhes lesz? Amugy, igaza van az elottem szoloknak, lehet terhes ha a kezetekrol kerult sperma a huvelyebe. (Nem kell ahoz feltetlen felnyulni) Vigyazz nagyon a baratnodre, es menjetek el orvoshoz, az a legbiztosabb.
2008. ápr. 4. 15:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Csináljatok tesztet, menjetek orvoshoz és védekezzetek rendesen!!
2008. ápr. 4. 17:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A lénnyal beszéld meg vagy is beszéld rá , hogy elmondja ezta szüleinek és kérdezze meg hogy most mivan , nekik biztos az lesz az első szavuk hogy nögyógyász!! Különben nem akarom ragozni az elöttem szolok szavait hogy belefolyhatott ..de igen sajnos lehet ez is ... bár mi olyan lehetett amire ti még csak nem is gondoltok/tatok!! de ha nem terhes akkor ez egy nagyon nagy tanulság és védekezettek és megint csak azt tudom mondani hogy egy szüz lánynál nem a legmegfelelőbb gondolat volt anális szex el kezdeni !! És már a kérdés is régen rossz !! Ha meg terhes lett akkor ...puff ..igy jár az aki elöbb cselekszik és csak utána kezd el gondolkodni!!
2008. ápr. 4. 18:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a lány? Ha fiatal 13 (jajj ne legyen, de soha nem lehet tudni)- 14-15, sőt a későn érőknek még 16 éves korára sem áll be a menszesz (van akinek soha). De a 2 hónap az már túlsok. Menjen nődokihoz, feltétlenül, sürgősen. És ha análisan szexeltek gumi és sikosító az alap, jajjj, nem tudom hogy vagytok vele, de én nem tenném kockára az egézségemet, ott sokkal véknyabb a bőr és szűkebb a hely ezért sokkal nagyobb gyengédséget, védelmet és síkosítást érdemel. A gumi azért kell, mert sokkal hamarabb el lehet kapni bármilyen betegséget. Csak gondolj bele végbél, ürülék, baktériumok...
2008. ápr. 4. 20:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
És a férfiaknál meddőséget okozhat a péniszbe kerülő baktériumok miatt.
2008. ápr. 6. 19:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

a 2. hozzászólón kinyultam:D:D

lool

2008. jún. 26. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!