Baj ha egy prostival vetetem el a szüzessegem? Már nagyon szeretnék sexelni.21 éves fiu.
Sietsz valahova???Lemaradsz valamiről???Van egy lány,aki csak Rád vágyik!!!Találd meg!!!
És ezt 10 prosti sem pótolja.
Hát 21 évesen már nem. Max nem fogsz vele dicsekedni, vagy a dicsekvésből kihagyod, hogy egy prosti csaj vette el a szüzességed. Amiben igazából semmi sincs, de csak a tudatlanok tartják ezt bajnak.
Prostinál kb 20 ezerért 1 óra alatt mindent megkapsz. Azt csinálsz vele amit akarsz, és ő azt csináld veled amit te akarsz. Neten hírdetik magukat, válaszd ki a legszebbet, vagy amelyik neked a legjobban tetszik, esetleg olvass róla beszámolókat, aztán hívd fel, jelentkezz be, aztán hadszóljon. Ajámlom, hogy olyanhoz menj, akiről jó vélemény van, és nem pénzsóvár. Igazából ajánlom is hogy örömleánykához menj. Tapasztalt, és hihetetlenül jó lesz az első, ha egy olyan csajjal leszel. Nem betegek, nem écesek, nem fertőznek, de a gumit megkövetelik hogy húzd fel, ők is vigyáznak magukra, te is vigyázz magadra.
Ha van egy kis felesleges pénzed, akkor ne tétovázz, irány egy gyönyörű csaj :)
Én már voltam, tehát tapasztalatból mondom. Nyáron szerintem megyek ismét, mert nagyon jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!