Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 L vagyok, és még szűz....

16 L vagyok, és még szűz. Megtegyem?

Figyelt kérdés
Kezdem azzal hogy engem ez nem zavar... Pár hét múlva megyunk osztálykirándulásra. van egy osztáyltársam akit már nagyon rég ismerek, és 1-2 éve még legjobb haverok voltunk. De még mai napig állandóan ku*hatna. Én mondom neki h nem leszek a k*rvája... De valamien szintem én is akarom, de egyben félek h nem e lesz valami kovetkezménye 9 honap mulva. Mit tegyek ? Ja és még hozzá szeretném tenni h páran már így is a k*rvájának tartanak, de ha megteszem lesz is rá okuk... szerintetek mit tegyek ?
2009. máj. 27. 01:23
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%

Hm..

Hát azért ne tedd meg,hogy igazuk legyen az oszt.társaidnak,és hogy te legyél a vagány csajszi az osztályban.

Akkor tedd meg,ha igazán felkészültél rá, és az a fiu kiérdemelte,hogy neki add a szüzességed.

Azért,hogy mások szemében "nagynak" látszódjál akkor ne tedd meg!

Ha a privát véleményemre kiváncsi vagy,én nem tenném meg a helyedben.

Várj addig amig találsz 1 olyan csávót akit igazán szeretsz és ő is téged, hidd el sokkal jobb lesz, mintsem az o.kiránduláson a legközelebbi bokorban meghágjon az osztály bikája.

Ne tedd meg ha már csak 1 pici kételyed is van.

23/L

2009. máj. 27. 01:39
 2/16 anonim válasza:
100%

Előző vagyok!

Azt elfelejtettem irni,ha netán mégis megteszed, hogy 9 hónap múlva ne legyetek apuci és anyuci, a minimum, hogy gumit használtok,de ha még ezt sem tudod,hogy hogy kell védekezni, anyukám, nagy bolond vagy ha meg teszed.

2009. máj. 27. 01:41
 3/16 A kérdező kommentje:
Eloszor is koszi a választ. Én megbízom benne, ismerem nagyon jol, és valami fűz hozzá, nem tudom mi az. Nem azt mondom hogy beleestem, de azt kijelentem h mikor osszekaptunk kegyetlenul komolyan, akko kozel voltam a "depihez"... Jaa és a 9 honapos dologtol tartok a legjobban, nemtudom miért de így van. És meg 1x koszi a választ!
2009. máj. 27. 01:54
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hanyagold és várj egy más srácra és egy jobb alkalomra... sokkal igazibb lesz... addig talán eléggé felnösz ahhoz is hogy ne aggódj feleslegesen amikor védekeztek rendesen
2009. máj. 27. 02:06
 5/16 anonim válasza:
100%

Első vagyok!

Ha valóban jó barátok vagytok, akkor betudhatod a depit ennek is.

Lehet,hogy a barátságot össze akarod keverni a szerelemmel!De ha esetleg valóban kezdenél beleszeretni,az nem garantálja azt,hogy ő is szeret, és nem csak egy kufircra kellesz,hogy aztán mindenkinek elujságolja,hogy mit hogy csináltál, és ha 1 iskolába ,főőőőleg 1 oszt.ba jártok, az NAGYON kellemetlen tud lenni!

2009. máj. 27. 02:22
 6/16 anonim válasza:
100%
Szerintem se tedd meg! Hiába hajt a vágy... mint rengeteg embert sokszor. Butaság lenne! Gondolj bele! Ha jön az IGAZI NAGY Ő!! akit tényleg szívedből szeretsz, aki körül bizsereg a levegő stb. milyen jó érzés lesz neki adnod a szüzességed, vagy legalább olyannak aki iránt tényleg szerelmet érzel, mint egy olyan srácnak aki lehet h csak a k.vájának akar. :( azért, hogy menőbb legyél az osztályba ne tedd meg. Én is 16 vagyok, szűz, és semmivel nem érzem magam kevesebbnek így...pusspussz remélem segíthettek. Jah! :) és ha mégis megtörténne! Védekezni rendesen!!
2009. máj. 27. 02:36
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Az, ami hajt téged, vagy felveti benned, hogy megtedd, a szokásosnál magasabb nemihormon-szinted. Ebben a korban sok felelőtlenséget elkövetnek a fiatalok, amit később megbánnak... Lehet, hogy, ha 10 évvel idősebb, tapasztaltabb, érettebb lennél, akkor jobban átlátnád a helyzetet, és azt mondanád, hogy amit érzel, annak köze sincs a szerelemhez. És csatlakozom az egyik előttem válaszolóhoz: a baráttal történő összeveszésnek is rossz lelki hatásai vannak. Én, ha egy idegent megbántok is érzek lelkiismeret-furdalást...

És, semmiképp se tedd meg, hiszen már az egy jel, hogy felvetődött a kérdés. Majd, amikor olyannal találkozol, akiben megbízol, akibe szerelmes vagy, és Ő is beléd, akkor érezni fogod, hogy mit kell tenni, és nem lesz szükséged arra, hogy kikérd mások véleményét... Mindenféleképp várj a dologgal, nem attól leszel érettebb, hogy megtetted, hanem, ha érettebb leszel, tudni fogod, hogy kivel, mikor tedd meg...

19/F

Off: Ebben az országban ilyen rossz a szexuális felvilágosítás? Nekem még soha nem volt kapcsolatom, mégis tudom, hogy mit tegyek, hogy ne csináljak gyereket az első adandó alkalommal... Már 11 évesen is tudtam... Elképesztő...

2009. máj. 27. 07:58
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnéd és később szerinted nem bánnád meg, vegyél egy csomag gumit és jó szórakozást. A szex az egy jó dolog.
2009. máj. 27. 08:12
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Védekezni kell!!! Minimum óvszerrel+megszakítással, mert úgy látom, fogalmatok sincs a védekezésről...

2. Ha kurv@ hírében akarsz állni, csak rajta...Pont osztálykiránduláson, egy senkivel :S A szüzességet a legtöbb normális ember tartós kapcsolatban ajándékozza a párjának, persze vannak kivételek...

2009. máj. 27. 08:41
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, ha még védekezni sem tudod, hogy hogy kell, akkor ne vágj bele, pláne osztálytárssal. Hogy majd az emeletes ágy aljára filccel felírhasd, hogy "itt vesztettem el a szüzességem". Ha barátok vagytok, akkor meg pláne ne. Lesz még rá lehetőség, addig érsz is egy kicsit
2009. máj. 27. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!