16 L vagyok, és még szűz. Megtegyem?
Hm..
Hát azért ne tedd meg,hogy igazuk legyen az oszt.társaidnak,és hogy te legyél a vagány csajszi az osztályban.
Akkor tedd meg,ha igazán felkészültél rá, és az a fiu kiérdemelte,hogy neki add a szüzességed.
Azért,hogy mások szemében "nagynak" látszódjál akkor ne tedd meg!
Ha a privát véleményemre kiváncsi vagy,én nem tenném meg a helyedben.
Várj addig amig találsz 1 olyan csávót akit igazán szeretsz és ő is téged, hidd el sokkal jobb lesz, mintsem az o.kiránduláson a legközelebbi bokorban meghágjon az osztály bikája.
Ne tedd meg ha már csak 1 pici kételyed is van.
23/L
Előző vagyok!
Azt elfelejtettem irni,ha netán mégis megteszed, hogy 9 hónap múlva ne legyetek apuci és anyuci, a minimum, hogy gumit használtok,de ha még ezt sem tudod,hogy hogy kell védekezni, anyukám, nagy bolond vagy ha meg teszed.

Első vagyok!
Ha valóban jó barátok vagytok, akkor betudhatod a depit ennek is.
Lehet,hogy a barátságot össze akarod keverni a szerelemmel!De ha esetleg valóban kezdenél beleszeretni,az nem garantálja azt,hogy ő is szeret, és nem csak egy kufircra kellesz,hogy aztán mindenkinek elujságolja,hogy mit hogy csináltál, és ha 1 iskolába ,főőőőleg 1 oszt.ba jártok, az NAGYON kellemetlen tud lenni!

Az, ami hajt téged, vagy felveti benned, hogy megtedd, a szokásosnál magasabb nemihormon-szinted. Ebben a korban sok felelőtlenséget elkövetnek a fiatalok, amit később megbánnak... Lehet, hogy, ha 10 évvel idősebb, tapasztaltabb, érettebb lennél, akkor jobban átlátnád a helyzetet, és azt mondanád, hogy amit érzel, annak köze sincs a szerelemhez. És csatlakozom az egyik előttem válaszolóhoz: a baráttal történő összeveszésnek is rossz lelki hatásai vannak. Én, ha egy idegent megbántok is érzek lelkiismeret-furdalást...
És, semmiképp se tedd meg, hiszen már az egy jel, hogy felvetődött a kérdés. Majd, amikor olyannal találkozol, akiben megbízol, akibe szerelmes vagy, és Ő is beléd, akkor érezni fogod, hogy mit kell tenni, és nem lesz szükséged arra, hogy kikérd mások véleményét... Mindenféleképp várj a dologgal, nem attól leszel érettebb, hogy megtetted, hanem, ha érettebb leszel, tudni fogod, hogy kivel, mikor tedd meg...
19/F
Off: Ebben az országban ilyen rossz a szexuális felvilágosítás? Nekem még soha nem volt kapcsolatom, mégis tudom, hogy mit tegyek, hogy ne csináljak gyereket az első adandó alkalommal... Már 11 évesen is tudtam... Elképesztő...

1. Védekezni kell!!! Minimum óvszerrel+megszakítással, mert úgy látom, fogalmatok sincs a védekezésről...
2. Ha kurv@ hírében akarsz állni, csak rajta...Pont osztálykiránduláson, egy senkivel :S A szüzességet a legtöbb normális ember tartós kapcsolatban ajándékozza a párjának, persze vannak kivételek...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!