Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24 éves lány vagyok. Nagyon ciki?

24 éves lány vagyok. Nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt komoly párkapcsolatom, Volt egy barátom, akivel terveztem, hogy lefekszem, de nem történt meg mivel szakított velem.Utánna lett volna lehetőségem rá, de egyrészt azért nem akartam, mert azzal a fiúval akkor szakított a barátnője, és el volt keseredve, csak vígasz lettem volna neki, másrész, meg barátok voltunk és semmi vonzalmat nem éreztem se akkor se most, ráadásul velem is akkoriban szakítottak és még fájt, sokat gondoltama volt pasimra.

Szerintetek jól tettem, hogy nem feküdtem le vele?, annak ellenére, hogy nagyon szerettem volna megtudni, milyen érzés a sex.Nem vagyok konzervatív, de nem vagyok olyan lány, aki érzelem nélkül adja oda magát a másiknak.Számomra mnég mindig fontos az első alkalom és várok...remélem hamarosan megtalálom azt a fiút, akinek odaadhatom magam.

2009. máj. 24. 14:17
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Elírtam 24 éves vagyok és még szűz.
2009. máj. 24. 14:17
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
ez egyáltalán nem ciki.hidd el,van olyan pasi,aki ezt becsüli,de sajnos nagyon kevés:( megfogod találni az igazit,akinek odaadhatod magad:) én szurkolok:)
2009. máj. 24. 14:23
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
cikinek sztem nem ciki, csak az idő múlásával a lányok hajlamosat túlmiszifikálni a dolgokat. A szex jó esetben, rengeteg örömet, magabiztosságot...stb ad (persze a megfelelő partnerrel)...nem érdemes kihagyni
2009. máj. 24. 14:24
 4/27 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem nem ciki, de azért túlzásnak túlzás...
2009. máj. 24. 14:27
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 évesen veszítettem el és mivel nem a megfelelő partnerrel történt meg, így megbántam. Amúgy egyáltalán nem éreztem cikinek, hogy addig vártam vele, viszont tényleg sok jóból maradtam ki :D
2009. máj. 24. 14:28
 6/27 anonim ***** válasza:
77%

Egyáltalán nem ciki, sőt, volt itt egyik nap egy kérdező srác, aki kifejezetten szűz lányt szeretne feleségül venni.

Az a ciki, ha már 14-15 évesen már nem szűz (vagy még korábban)

2009. máj. 24. 14:43
 7/27 anonim ***** válasza:
85%
Nekem kimondottan tetszik az, ha egy lány nem adja oda magát akárkinek. A szüzesség egy fiatal lány esetében nem ciki, sőt sok esetben nagyon vonzó is. Én mindenesetre örülnék, ha összejönnék egy szűz lánnyal. f/21
2009. máj. 24. 15:11
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

En hamarosan toltom a 24-et es szinten szuz vagyok. Nem talalom cikinek, viszont nagyon vagyok mar egy normalis kapcsolatra, amelyikben egy kiegyensulyozott nemi eletnek is reszese lehetnek. Neha ugy erzem a falakra maszok.

Volt tobb alkalmam elvesziteni, de a gazembereket nem kedvelem, igy inkabb kihagytam. Es jol dontottem!

Komoly kapcsolatom nekem sem volt meg, udvarlok akadtak, viszont nem voltam hajlando olyan kapcsolatot elkezdeni amelyikbol hianyozzanak az erzelmek es csak "csungjek" valaki mellett, csak azert, hogy ne legyek egyedul.

Nem talalom magam sem kevesbe vonzonak, sem tulsagosan igenyesnek, egyeseknek egyszeruen nehezebben jon ossze.

Szerintem sokat szamit milyen tarsasagba jarsz, milyen korokben forogsz, nem mindegy milyen emeberek kozott toltod idod. Ha peldaul gyakran vagy kulturalt, rendes, kedves szemelyek kozott, akkor nagyon lehetseges, hogy egy hasonlo sracot ismersz meg.

En mar voltam hasonlo helyzetben, eppen nem reg egy kirandulason ismertem meg valakit. Az illeto nem volt az idealom, de ennek ellenere valami megfogott benne, valamilyen szinten vonzott; a gond a nagy tavolsag lett volna es egy ilyen kapcsolatnak szerintem nincs jovoje.

Kovetkezteteskent tehat a jo tarsasag, amelyiknek koreben uj embereket ismerhetsz meg, rengeteget szamit.

Lehet en sem jarok elegge gyakran, ez lehet az egyik oka.

Sok sikert kivanok Neked! :)

2009. máj. 24. 16:12
 9/27 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül így, bár én is szeretnék már egy komoly kapcsolatot. Hát igen te nemsoká töltöd a 24-et , de én meg juniusba már a 25 leszek.:(
2009. máj. 24. 17:39
 10/27 anonim ***** válasza:
75%
Több ilyen felfogású lány is lehetne! Egyáltalán nem ciki....sőt! Az értelmesebbi fele (a pasiknál) ezt nagyon jó szemmel nézi. Én is szűz vagyok még, igaz fiú, de nem szégyellem. Én is várok az igazira:) 21/f
2009. máj. 24. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!