Ha kiderül a csajról hogy szűz akkor elhagynád ez miatt?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor miért?
Ha nem akkor miért?
(bocs a hülye fogalmazásért)
2011. dec. 23. 21:29
2/96 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok babonás és nem érdekelnek a csillagjegyek.
3/96 A kérdező kommentje:
nem a csillagjegyre gondoltam!
2011. dec. 23. 21:33
6/96 anonim válasza:
Neked elment a józan eszed?? Minek teszel fel ilyen kérdést? Épelméjű ember nem hagy el szűz lányt. Tisztában vagy vele milyen nehéz manapság érintetlen csajt talállni? Legalábbis olyat aki szép is.
7/96 anonim válasza:
Nem mert én is szűz vagyok!
20/F
8/96 anonim válasza:
Bár a kérdést hülyeségnek tartom úgy, ahogyan van! (Mert nem értem, hogy az emberi kapcsolatban, a szerelemben mi lényeges abban, hogy szűz, vagy nem szűz?)
Azt hogy elhagynám-e vagy nem egyáltalán nem ez a szempont befolyásolná!
Főleg azért mert ez csak egy mulandó állapot. Lehet, hogy holnapután már nem is lesz igaz!És akkor visszavennéd?
9/96 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel mert engem már dobtak ez miatt,mert az illetőnek úgymond "tapasztaltabb" csaj hiányzott inkább és ezt meg is kaptam a szemembe. Mert én nem tudnám őt kellően kielégíteni. De utólag nem bánom hogy így történt...
2011. dec. 24. 09:11
10/96 anonim válasza:
Ha nem akarna dugni 1-2 hónapon belül. De amúgy is elhagynám, mert sokáig kéne rimánkodni neki, szar lenne a szex hosszú ideig, kitalálná, hogy ő még nem szerzett elég tapasztalatot. Úgyhogy ez nálam hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!