El akarom veszíteni, de nincs kivel, mit tegyek?
16 éves lány vagyok, és már nagyon vágyom rá, de sajna nincs kivel, mert nem járok el diszkóba meg ilyen szórakozóhelyekre, legtöbb szabadidőmet sporttal és a barátaimmal töltöm.
Imádok a szabadban lenni, de mégis hogyan legyen így barátom, ha sportszerkóban látnak az utcán, nem pedig feszülős rövid nadrágban?
Volt már barátom, de azt mondta, hogy hogy legalább 16-ig várjunk vele, hát itt vagyok 16 évesen,//pasi nélkül// mit tegyek?
attól hogy 16 éves lettél nem kell lefeküdnöd senkivel azért ne keress valakit hogy 1 nap után lefeküdjetek
teljesen más élményt fogsz kapni ha nem szerelemből teszed(rosszabbat)
hova sietsz? :)
elvileg ez arról szól, hogy olyannal veszítsd el, akit szeretsz
én is 16 éves vagyok és lány és néha én is kívánom de nem fogok senkivel lefeküdni azért hogy ne legyek szűz
butaság ilyet kérdezni , amúgy sem a ruhád miatt fognak belédszeretni
Ha eddig kibírtad ilyen "lehetetlen" állapotban, talán nem fogsz belepusztulni még 1-2 évbe...
Sajnos üdvözítő választ én sem tudok: azon kell elgondolkodnod, mit szeretnél. Ha csak annyira vágysz, hogy "Na, tudjuk le ezt is, egy gonddal kevesebb az életben", akkor el kell menni egy szórakozóhelyre, kicsit rázni a... rázni valódat, aztán hamar megtalálod azt, aki vállalkozik a dologra (persze védekezni ne felejtsetek el). Utána azért a nevét megkérdezheted, hogy legalább ennyi maradjon.
Ha viszont egy kicsit is fontosnak tartod, hogy kinek "adod" a szüzességed és szeretnéd, hogy szép emlék legyen, akkor társat kell keresned - nem csak arra, hogy elvegye, hanem kicsit többre.
14-16 éveseknél ez a menő (respect a kivételnek)
de a 17-18 éveseknél ezt tisztelik
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!